Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Διέψευσε Φύσσα ο Σα Πίντο!!

Αρνήθηκε στην απολογία στον ανακριτή ο Ρικάρντο Σα Πίντο ότι είπε στον Τάκη Φύσσα πως δέχτηκε διοικητική παρέμβαση πριν τον αγώνα Ολυμπιακός-Ατρόμητος.Τα επόμενα βήματα για την «εγκληματική οργάνωση».

Διέψευσε Φύσσα ο Σα Πίντο
Με την αιφνιδιαστική χθεσινή απολογία του Ρικάρντο Σα Πίντο, του 34ου και λογικά τελευταίου κατηγορούμενου, φαίνεται πως ολοκληρώθηκε ο κύκλος των απολογιών για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης.

Ο Πορτογάλος πρώην προπονητής του Ατρομήτου επρόκειτο να παρουσιαστεί στην Ευελπίδων το Σεπτέμβριο, αλλά προκειμένου να μην διακόψει τις υποχρεώσεις του με την Μπελενένσες τότε, πήγε αυτοβούλως νωρίτερα και απολογήθηκε στον ανακριτή διαφθοράς. Ο Σα Πίντο ενημερώθηκε πως αντιμετωπίζει τις κατηγορίες δωροδοκίας-δωροληψίας και αλλοίωσης αποτελέσματος στον φετινό αγώνα μεταξύ Ολυμπιακού και Ατρομήτου (2-1).

Ο ίδιος, πάντως, αρνήθηκε ότι είπε στον Τάκη Φύσσα πως δέχτηκε παρέμβαση από τον Γιώργο Σπανό και τον Γιάννη Αγγελόπουλο για να μην χρησιμοποιήσει τους Κιβρακίδη, Ναπολεόνι, Πίτου Γκαρσία και Κατσουράνη. Ουσιαστικά επιβεβαίωσε τον πρόεδρο και τον τεχνικό διευθυντή του Ατρομήτου, οι οποίοι είχαν απολογηθεί με την ίδια κατηγορία και είχαν αφεθεί ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους, όπως συνέβη και με τον Σα Πίντο.

Αν από τις απολογίες δεν έχει προκύψει κάποιο νέο στοιχείο που απαιτεί περαιτέρω διερεύνηση και νέες κλήσεις σε απολογία, ο Γιώργος Ανδρεάδης πλέον έχει ολοκληρώσει το ανακριτικό του έργο μέσα σε χρόνο-ρεκόρ, τριών μηνών. Πλέον ο φάκελος της πολύκροτης υπόθεσης θα φύγει από τα χέρια του και θα ανατεθεί σε εισαγγελέα Εφετών, ο οποίος μετά τη μελέτη των στοιχείων θα εισηγηθεί στο Δικαστικό Συμβούλιο Εφετών ποια πρόσωπα πρέπει να παραπεμφθούν σε δίκη. Αυτή αναμένεται να αρχίσει είτε στα τέλη του 2015, είτε στις αρχές του 2016. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: