Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

«Επιτυχία να αποκτήσει τον Σάντσες ο ΠΑΟ»

Το αγωνιστικό προφίλ του Σέρχιο Σάντσες, που δείχνει να είναι κοντά στον Παναθηναϊκό, ανέλυσε ο Βαγγέλης Κρύος, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6. «Μεγάλη επιτυχία αν καταφέρει και τον αποκτήσει», τόνισε.

«Επιτυχία να αποκτήσει τον Σάντσες ο ΠΑΟ»
Μόνο καλά λόγια είχε να πει ο Βαγγέλης Κρύος στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για τον Σέρχιο Σάντσες, που δείχνει να είναι κοντά στον Παναθηναϊκό.

Ο παλαίμαχος Έλληνας ποδοσφαιριστής, που εδώ και πολλά χρόνια ζει και εργάζεται ως τεχνικός πλέον στην πόλη Θέουτα (βρίσκεται στη Βόρεια Ακτή της Αφρικής, αλλά ανήκει στην Ισπανία), ανέλυσε τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του 29χρονου στόπερ και τόνισε πως αν οι «πράσινοι» καταφέρουν να τον αποκτήσουν, τότε θα είναι πολύ μεγάλη επιτυχία για την ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κ. Κρύος στην εκπομπή «Αντεπίθεση» με τον Βασίλη Βέργη και τον Σάββα Λιβάνιο

«Και τον βλέπω και τον ξέρω. Είναι μία καλή λύση για τον Παναθηναϊκό. Δεν είναι αργός, είναι δυνατός, έχει παίξει στην Εθνική Ελπίδων της Ισπανίας. Έχει χαρακτήρα, είναι σε γενικές γραμμές ένας καλός ποδοσφαιριστής. Έχει καλή τεχνική κατάρτιση για κεντρικός αμυντικός. Ξεκίνησε από δεξί μπακ, και για παίξεις στα πλάγια πρέπει να έχεις τεχνική και να κάνεις σέντρες, και πολλά άλλα. Είναι καλός με τη μπάλα στα πόδια.

Επειδή ξέρω καλά την ιστορία του Σάντσεθ είμαι σίγουρος ότι θα έχει προτάσεις και από άλλες ομάδες. Από ό,τι ξέρω υπάρχει ενδιαφέρον από Γερμανία και Αγγλία, ενώ έχει ακουστεί πως έχει πρόταση από την Μπεσίκτας από την Τουρκία.

Μπορεί να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό και είναι μία από τις λίγες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις από το ισπανικό πρωτάθλημα. Δεν ξέρω αν μπορεί να ταιριάξει με τον Ταυλαρίδη. Πιστεύω ότι είναι καλύτερος με την μπάλα στα πόδια από τον Ταυλαρίδη. Αν κοιτάξουμε τα χαρακτηριστικά του ενός και του άλλου, μπορεί να ταιριάξουν, αλλά θα φανεί στην πορεία.

Όσον αφορά τα μειονεκτήματα, δεν είναι πάρα πολύ γρήγορος, αλλά δεν είναι και αργός. Δεν είναι άσχημος στο ψηλό παιχνίδι, και έχει καλό τάιμινγκ όταν πηγαίνει σε μονομαχία στον αέρα. Το πρόβλημα για εμένα είναι στο οικονομικό, αφού πιστεύω ότι ο μισθός του μπορεί να είναι πιο ψηλά. Αν τα καταφέρει ο Παναθηναϊκός (που μαζί με τα μπόνους θα φτάσει τα 850.000 ευρώ), θα είναι μεγάλη επιτυχία
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: