Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Η απάντηση για την κριτική στο σποτ της ΑΕΚ!!

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέας Δημάτος, απάντησε σε όσους εξέφρασαν δυσαρέσκεια επειδή το σποτ για τα νέα διαρκείας παρουσιάζει πλάνα από το ΟΑΚΑ.

Η απάντηση για την κριτική στο σποτ της ΑΕΚ

«Επειδή διάβασα πολλά σχόλια για το βίντεο της ΑΕΚ για τα διαρκείας. Και θετικά και αρνητικά. Απόλυτα σεβαστή και καλοδεχούμενη η κριτική, αφού η όποια απόπειρα επιβολής της δικής μας άποψης δεν αποτελεί κομμάτι της επικοινωνιακής πολιτικής της ΠΑΕ ΑΕΚ. Μία ένσταση μόνο για όσους έμειναν στο γεγονός ότι το βίντεο παρουσιάζει και… φωτίζει το ΟΑΚΑ και «ξεχνά» το στόχο της κατασκευής του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η έδρα στην οποία η ΑΕΚ διαθέτει από σήμερα τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν είναι το Ολυμπιακό Στάδιο. Πόσο τίμιο θα ήταν να παρουσιάζει τους παίκτες της ομάδας να κάνουν προπόνηση στις μακέτες της «Αγιά-Σοφιάς»; Πόσο τίμιο θα ήταν να συνδεθεί και η φετινή διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας με το νέο γήπεδο, όταν -έστω και χωρίς δική μας ευθύνη- υπάρχει η καθυστέρηση στην έκδοση της οικοδομικής άδειας, μετά τις δύο προσφυγές στο ΣτΕ τις οποίες με απόλυτη επιτυχία η ΠΑΕ ΑΕΚ κατάφερε να αποκρούσει; Το μεγάλο όνειρο για την επιστροφή της ομάδας μας στη φυσική της έδρα παραμένει και είναι πλέον πιο ζωντανό από ποτέ. Η ΠΑΕ ΑΕΚ περιμένει τα επόμενα χειροπιαστά βήματα, αλλά η δίψα του κόσμου της ομάδας για την κατασκευή του νέου της γηπέδου δεν πρόκειται έως τότε να τύχει αντικείμενο εμπορικής εκμετάλλευσης
».

Δείτε το βίντεο:






*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: