Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Πλησιάζει ο Άρθο, προσπάθεια για Βάρας!!


Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται η προσπάθεια απόκτησης του Θέσαρ Άρθο από την ΑΕΚ, τη στιγμή που οι «κιτρινόμαυροι» δεν καταθέτουν τα όπλα για τον Χάβι Βάρας.

Πλησιάζει ο Άρθο, προσπάθεια για Βάρας
Επιμένει ισπανικά η ΑΕΚ για την ενίσχυση των μετόπισθεν. Ο Θέσαρ Άρθο είναι ο εκλεκτός για το κέντρο της άμυνας, η πρόταση στον 29χρονο άσο κατατέθηκε και η υπόθεση είναι σε καλό δρόμο. Ο ποδοσφαιριστής είναι απόλυτα θετικός στο ενδεχόμενο να φορέσει τα κιτρινόμαυρα και δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Πιο περίπλοκη είναι η υπόθεση του Χάβι Βάρας. Η «σφήνα» της Μάλαγα δυσκόλεψε την προσπάθεια της ΑΕΚ, που όμως δεν καταθέτει τα όπλα και προσπαθεί να κάνει δικό της τον 32χρονο γκολκίπερ. Η ισπανική ομάδα έχει το αβαντάζ ότι του προσφέρει τη δυνατότητα να μείνει κοντά στο σπίτι του (Ανδαλουσιανός γαρ), ωστόσο παρουσία του Κάρλος Καμενί ο Βάρας προορίζεται για εφεδρικός, σε αντίθεση με την «Ένωση» που πέραν του καλού συμβολαίου και του πρότζεκτ πρωταθλητισμού που του υπόσχεται, τον υπολογίζει για βασικό. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: