Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Έχει χαθεί η μπάλα στον ΠΑΟΚ…

κεί που ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με αισιοδοξία τη σεζόν σε Ελλάδα κι Ευρώπη, μέσα σε λίγες εβδομάδες ήρθαν τα πάνω – κάτω. Και δεν είναι μόνο το αγωνιστικό, αλλά και το οικονομικό.
Έχει χαθεί η μπάλα στον ΠΑΟΚ…
Πολλές μουρμούρες στα αποδυτήρια για την απληρωσιά. Έχει εξελιχθεί πλέον σε βραχνά…
Και στο αγωνιστικό κομμάτι, όμως, αναζητούνται ευθύνες. Όταν για παράδειγμα μια ομάδα παίζει συνεχώς με ελλείψεις από την αρχή της σεζόν, κυρίως λόγω τραυματισμών, τότε κάποια στιγμή θα κλατάρει.
Ο ΠΑΟΚ μετράει πέντε ματς χωρίς νίκη στην σούπερ λίγκ. Ναι, αλλά όταν απουσιάζουν πέντε, έξι παίκτες από την ραχοκοκαλιά, όπως π.χ. ο Γκαρσία, ο Κοντρέρας, ο Λίνο, ο Αθανασιάδης κλπ., τότε είναι λογικό ο δικέφαλος να είναι αγνώριστος μέσα στο γήπεδο.
Αν, δηλαδή, ο Παναθηναϊκός αγωνιζόταν δίχως Λέτο, Μπουμσόνγκ, Κατσουράνη, Ζέκα θα ήταν ο ίδιος; Αν στον Ολυμπιακό δεν παίζανε Μιραλάς, Ιμπαγάσα, Μέλμπεργκ και Τοροσίδης, δεν θα είχε πρόβλημα;
Το θέμα, λοιπόν, είναι για ποιο λόγο εδώ και τέσσερις μήνες ο ΠΑΟΚ έχει τόσα προβλήματα τραυματισμών; Και πρέπει να το ψάξουν μέσα από την ΠΑΕ. Φταίει ο Μπόλονι; Φταίει κάποιος συνεργάτης του; Συμβαίνει κάτι άλλο; Δεν μιλάμε για σύμπτωση, πάντως, αφού η λαίλαπα των τραυματισμών αντί να σταματάει, χειροτερεύει.
Εμείς εδώ στον σκύλο έχουμε κτυπήσει πολύ καιρό τώρα το καμπανάκι. Στον ΠΑΟΚ, όμως, έχουν αργήσει να ξυπνήσουν. Η ομάδα ρετάρει, έχει χοντρό πρόβλημα με τόσους τραυματισμούς, παίζουν πια οι ίδιοι και οι ίδιοι μέχρι να βαρέσουν μπιέλα κι αυτοί, ενώ επί καθημερινής βάσης υπάρχουν κι άλλες απουσίες.
Το καλό για τον ΠΑΟΚ είναι ότι μπορεί να ρεφάρει λίγο την κατάσταση στο 15νθήμερο της διακοπής, ενώ μετά έχει δυο βατά παιχνίδια στην Τούμπα για το πρωτάθλημα. Θα το καταφέρει, όμως; Ή θα χαθεί κι αυτή η ευκαιρία;sportdog gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: