Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Γιάχου και σένα!!

Τα όργανα άρχισαν νωρίς. Ο Ολυμπιακός φέρεται να προτείνει Γιάχο για ρέφερι του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά στο τριφύλλι ούτε που το συζητάνε γιατί έχουν κακές ...αναμνήσεις.
Γιάχου και σένα!
Αν και η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό έχει οριστεί για τις 19 Νοεμβρίου, το ντέρμπι ξεκίνησε από σήμερα με αφορμή τον διαιτητή που θα σφυρίξει το ματς!

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι «ερυθρόλευκοι» επιθυμούν να οριστεί ο Θανάσης Γιάχος, επιλογή όμως που δεν βρίσκει σύμφωνο το «τριφύλλι». Οι «πράσινοι» χαρακτηρίζουν... ανεπιθύμητο τον συγκεκριμένο διαιτητή και σημειώνουν πως δεν πρόκειται να δεχτούν να διευθύνει ο συγκεκριμένος ρέφερι το μεγάλο ντέρμπι.

Στον Παναθηναϊκό διαρρέουν πως έχουν... προηγούμενα μαζί του από το ματς με τον Ατρόμητο, όπου όπως λένε «μπορεί να μην έκανε το μεγάλο λάθος, αλλά αντιμετώπιζε εχθρικά τους παίκτες της ομάδας τους», ενώ δεν έχουν ξεχάσει και τα όσα έγιναν στην περσινή αναμέτρηση του Εργοτέλη με τον Ολυμπιακό. Τότε, ο Γιάχος είχε διακόψει το ματς στο ημίχρονο λόγω βροχής, όταν ήταν στο 0-0. Οι δύο ομάδες έπαιξαν το δεύτερο ημίχρονο άλλη μέρα και το τελικό σκορ ήταν τελικά 2-0 με νικητές τους «ερυθρόλευκους».

Τα... όργανα λοιπόν άρχισαν από πολύ νωρίς φέτος και περιμένουμε να δούμε ποια θα είναι η απάντηση από το άλλο «στρατόπεδο».

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: