Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Κινούνται δικαστικά κατά ΕΠΟ και Ηρακλή...!!

Εννέα ποδοσφαιριστές που φόρεσαν την «κυανόλευκη» φανέλα έδωσαν εντολή σε γνωστό δικηγόρο να κινήσει τις νομικές διαδικασίες κατά φυσικών προσώπων που διοίκησαν το τελευταίο χρονικό διάστημα τον Ηρακλή, αλλά και κατά της ομοσπονδίας.
Κινούνται δικαστικά κατά ΕΠΟ και Ηρακλή...
Ο γνωστός νομικός, Γιώργος Παναγόπουλος με δηλώσεις του αναφέρθηκε στο αίτημα των πελατών του λέγοντας τα εξής:«Συμπαραστάθηκα στον Ηρακλή για να σωθεί, όμως από λάθος χειρισμούς έγινε το μεγαλύτερο σκάνδαλο της αθλητικής δικαιοσύνης και έπεσε στη Δ’ Εθνική. Βρήκαν ως εξιλαστήριο θύμα τον Ηρακλή, που αγωνίστηκε νομικά για να σωθεί, αλλά όπως φάνηκε υπήρχαν και πολλές κερκόπορτες.
Ο Ηρακλής δεν είχε πλήρη φάκελο, ο κ. Παντελή δεν υπέβαλε τίποτα στην ΕΕΑ, ο φάκελος ήταν άδειος, δεν είχε ούτε εγγυητική. Έκανε λάθη ο Ηρακλής, διοικητικά και οικονομικά. Είχε 100 δικηγόρους και δεν μπορούσε να ξέρει τι πρέπει να κάνει.
Ας έμενε τουλάχιστον στη Β΄ ή στη Γ’. Αυτό που έκανε ήταν αυτοκτονία. Η ΕΠΟ ουσιαστικά ασέλγησε σε ένα νεκρό, έκανε επίδειξη ισχύος σε έναν νεκρό».
Για τις νομικές του κινήσεις ως εκπρόσωπος εννιά πρώην παικτών του Ηρακλή επεσήμανε: «Θα κινηθούμε κατά φυσικών προσώπων, κατά όποιου βάσει του νόμου 2725 έχει ευθύνες. Όπου έχει ευθύνες το δ.σ. της ομοσπονδίας, θα κινηθούμε και κατά της ΕΠΟ. Δεν έχει ξαναγίνει αυτό, αλλά όσα έκανε η ΕΠΟ φέτος ήταν εγκλήματα. Ο ΠΣΑΠ ήταν ο πρώτος που έπρεπε να κινηθεί απέναντι σε όλα αυτά που δυσφήμησαν το ελληνικό ποδόσφαιρο».
Ο κ. Παναγόπουλος αναφέρθηκε και στη διαδικασία εξαγοράς ΑΦΜ από μία ομάδα για να ανέβει κατηγορία: «Ήμουν από την αρχή κάθετος ότι δεν μπορεί να γίνει αυτό, δεν έχει νομική φύση , το απαγορεύει με διάταξη η ΕΠΟ, από εγκύκλιο της FIFA. Δεν μπορεί να γίνει και πιστεύω ότι θα σκόνταφτε στην αδειοδότηση της ΕΠΟ, αλλά και στην ΕΕΑ.
Είναι υποχρεωτική η παραμονή στη Δ’ Εθνική για έναν χρόνο, ενώ τα ιδιωτικά χρέη θα ταλανίζουν τους παράγοντες και τον κόσμο που εμπλέκονταν όλα αυτά τα χρόνια με τις αγωγές που θα κάνουμε. Θα στραφούμε και κατά της ομοσπονδίας για το έγκλημα που διέπραξε, γιατί χάρη στις δικές της ενέργειες διαλύθηκε ο Ηρακλής και δεν εξασφαλίστηκαν τα δικαιώματα των παικτών».
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: