Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Πήγε να τον… κλέψει από τον Άρη

Tον προπονητή του Άρη, Σάκη Τσιώλη, «γλυκοκοίταξε» ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή μετά τη φυγή του Όσκαρ Φερνάντεθ.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα που υπόκειται στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης AllaboutAris.com, οι Αρκάδες πλησίασαν τον Έλληνα τεχνικό αμέσως μετά τη λύση της συνεργασίας τους με τον Ισπανό και μάλιστα του πρότειναν όρους… Βασιλιά!
 
Του έταξαν… λαγούς με πετραχήλια και του διαμήνυσαν ότι θα είναι το απόλυτο αφεντικό στο ποδοσφαιρικό τμήμα των «κυανοκίτρινων».
 
«Έλα να αναλάβεις την ομάδα εν λευκώ. Μη σκέφτεσαι τα λεφτά, θα είσαι το απόλυτο αφεντικό, θα έχεις το γενικό πρόσταγμα για όλα», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια τρίτου προσώπου της διοίκησης τον Αστέρα.
 
Ο Τσιώλης, όμως, νιώθει πολύ καλά στη Θεσσαλονίκη και δεν βρήκε κάποιο λόγο να… μετακομίσει στα… καλά καθούμενα.
 
Άλλωστε και οι φιλοδοξίες των «κίτρινων» είναι αρκετά μεγαλύτερες σε σχέση με αυτές της ομάδας της Τρίπολης και συνάδουν απόλυτα με τις δικές του.
 
Ευχαριστώ, αλλά τώρα είμαι στον Άρη. Δεσμεύομαι με συμβόλαιο και το τιμώ. Δεν έχω κανέναν λόγο να θέλω να φύγω», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Τσιώλη.sportday gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: