Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Διαψεύδει ο "Sir Takis"

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Τάκης Λεμονής, με δήλωσή του στο gazzetta.gr διέψευσε ότι αποχώρησε από την προπόνηση της ομάδας της Νέας Σμύρνης. Τι άλλο τόνισε ο προπονητής των «κυανέρυθρων».
Διαψεύδει ο "Sir Takis"
Ο έμπειρος τεχνικός υπογράμμισε αρχικά στο gazzetta.gr ότι «δεν υπήρξε καμία αποχώρηση από μέρους μου. Δεν έφυγα από την προπόνηση. Δεν ισχύει σε καμία των περιπτώσεων κάτι τέτοιο. Το διαψεύδω». Από εκεί και πέρα ο Τάκης Λεμονής διευκρίνισε πως «έγινε απλά μία κουβέντα με τον πρόεδρο του Πανιωνίου για διάφορα ζητήματα του συλλόγου. Υπάρχουν κάποια θέματα που θα πρέπει να τα δούμε άμεσα και φυσικά να τα λύσουμε».
Σύμφωνα με πληροφορίες οι συνεργάτες του Λεμονή είναι απλήρωτοι για τέσσερις μήνες. Ο ίδιος ο Έλληνας προπονητής έχει να πληρωθεί για πάνω από τέσσερις μήνες. Όλο αυτό το διάστημα άπαντες έκαναν υπομονή, ωστόσο ο πεπειραμένος κόουτς αποφάσισε πως έπρεπε να συζητήσει με τους διοικούντες τον σύλλογο για το επίμαχο αυτό ζήτημα. Απομένει να φανεί το τι τελικώς θα γίνει στην συνέχεια και πόση πίστωση χρόνου θα δοθεί στους παράγοντες του Πανιωνίου για να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: