Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

O Κόμπι στο ΟΑΚΑ και τα... πειράγματα στον V-Span!!

Ο Κόμπι Μπράιαντ βρίσκεται για δεύτερη μέρα στη χώρα μας και το απόγευμα της Τρίτης βρέθηκε στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον Βασίλη Σπανούλη σε αγώνα 3 οn 3!
O Κόμπι στο ΟΑΚΑ και τα... πειράγματα στον V-Span!
Στο ΟΑΚΑ βρέθηκαν πολλοί φίλοι του ΚΒ24, όπως και ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βασίλης Οικονομίδης, ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο Κώστας Μίσσας, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Παναγιώτης Τσαγκρώνης, ο Μπάμπης Καραμανλής, ο τζένεραλ μάνατζερ του Ολυμπιακού, Χρήστος Σταυρόπουλος και πολλοί άλλοι.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ελλάδα, καθώς οι άνθρωποι γνωρίζουν πολύ καλά τα μυστικά του μπάσκετ", ήταν τα πρώτα λόγια του Κόμπι, άμα τη αφίξει του στο γήπεδο.

Ο Κόμπι δεν μπορούσε να σταμάτησει να γελάει όταν πληροφορήθηκε το όνομα της μιας εκ των δύο ομάδων του τελικού. Το όνομα αυτής: "Παρθενοκλέφτες"!

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής της εκδήλωσης ρώτησε τον Σπανούλη ποιος θα επικρατούσε σε μια προσωπική μονομαχία των δύο παικτών, με τον Κόμπι να αγκαλιάζει τον γκαρντ του Ολυμπιακού και χαμογελαστός να απαντάει: "Μην το απαντήσεις αυτό" και συμπλήρωσε:

"Οι παίκτες των δύο ομάδων θα σουτάρουν βολές, η ομάδα αυτού που θα ευστοχήσει θα είναι μαζί μου και εκείνος που θα χάσει τη βολή θα είναι μαζί σου", είπε χαριτολογώντας ο Black Mamba στον Kill-Bill, όταν ήρθε η ώρα να διαλέξουν ομάδες και βέβαια, όλοι ξέσπασαν σε γέλια.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα ο Σπανούλης ζήτησε τάιμ-άουτ και τόνισε στους παίκτες του: "Μην αγχώνεστε είναι απλά ο Κόμπi. Οφείλουμε να παίζουμε καλύτερα στο πικ εν ρολ, αλλά πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε", ενώ ο σούπερ σταρ των Λέικερς προσπαθούσε να δείξει στους παίκτες του πως να κάνουν σκριν!

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: