Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Ένα ματς όλη του η χρονιά…!!

Χαρακτήρα «τελικού» έχει αποκτήσει για τον Πανιώνιο η αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη, σε μία αναμέτρηση που έχει ανάγκη τη στήριξη του κόσμου του.

Ένα ματς όλη του η χρονιά…
Ο Πανιώνιος, πλέον, καλείται να αφήσει στην άκρη ότι και αν έχει συμβεί στο φετινό πρωτάθλημα.

Όλες οι καλές και κακές εμφανίσεις επιβάλλεται να «θαφτούν» στο παρελθόν και άπαντες πρέπει να επικεντρωθούν σε ένα και μόνο πράγμα: Τη νίκη που θα φέρει την επίτευξη της παραμονής κόντρα στον ΠΑΟΚ την προσεχή Κυριακή.

Η «ώρα μηδέν» για τον Πανιώνιο έρχεται αναμφισβήτητα την Κυριακή στην οποία και θα κριθεί κατά πολύ το μέλλον των «κυανέρυθρων». Τα πράγματα είναι… ξεκάθαρα. Κερδίζει και έχει το κεφάλι του ήσυχο ενώ παράλληλα βλέπει την «επόμενη μέρα» με αέρα αισιοδοξίας.

Εκεί που περιπλέκονται όμως, τα πράγματα είναι σε περίπτωση ισοπαλίας ή ήττας, περιπτώσεις στις οποίες ο κίνδυνος ενός υποβιβασμού συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες. Οι συνέπειες μίας τέτοιας κατάληξης μοιάζουν καταστροφικές για τον «ιστορικό» και το μέλλον του σε μία τέτοια περίπτωση μοιάζει αβέβαιο.

Με όλα τα παραπάνω ως δεδομένα, η αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ αποκτά τον χαρακτήρα «do or die» για τους Νεοσμυρνιώτες. Βέβαια, η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη ακόμη και τώρα, ορίζει μόνη την τύχη της καθώς με νίκη δεν θα χρειάζεται να είναι με το αυτί στο ακουστικό για να μάθει τι θα συμβαίνει στα άλλα γήπεδα και με τα κομπιουτεράκια ανά χείρας υπολογίζοντας τις ισοβαθμίες.

Άπαντες στο στρατόπεδο του «ιστορικού» δουλεύουν καθημερινά και σκληρά από την αρχή της εβδομάδας για έναν «τελικό» δίχως αύριο έχοντας ως δεδομένο πως στον αγώνα αυτό δεν θα είναι μόνοι.

Περιμένουν την στήριξη του κόσμου του Πανιωνίου που στα δύσκολα έχει μάθει να ανταποκρίνεται, να συσπειρώνεται και να βρίσκεται κοντά στην ομάδα του. Μοναδικός στόχος, το τέλος της αναμέτρησης να είναι θετικό ώστε να κλείσει ένας δύσκολος κύκλος με χαμόγελο και να σηματοδοτηθεί η έναρξη μίας νέας σελίδας -πιο ελπιδοφόρας- για το ιστορικό σωματείο της Νέας Σμύρνης. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: