Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Σοκ με Μπεν!!

Ρήξη χιαστών είναι διάγνωση για τον τραυματισμό που υπέστη ο Μοχάμεντ Μπεν στον τελευταίο αγώνα της Βέροιας με τον Πανθρακικό. Εκτός δράσης για έξι μήνες θα μείνει ο Γαλλοαφρικανός φορ.

Σοκ με Μπεν!
Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι του ιατρικού επιτελείου και των υπόλοιπων μελών της Βέροιας όσον αφορά τον τραυματισμό του Μοχάμεντ Μπεν, αφού διαγνώστηκε πως ο Γαλλοαφρικανός επιθετικός υπέστη ρήξη χιαστών!

Ο 25χρονος άσος τραυματίστηκε στον αγώνα της «βασίλισσας του Βορρά» με τον Πανθρακικό για την 33η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και η μαγνητική έδειξε πως έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού, κάτι που σημαίνει πως θα μείνει εκτός δράσης για έξι μήνες.

Μάλιστα, θα χρειαστεί να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση και στη συνέχεια θα ακολουθήσει κατάλληλη αποθεραπεία, ώστε να επιστρέψει και πάλι υγιής στους αγωνιστικούς χώρους.

Παραμένει άγνωστο αν ο τραυματισμός του Μπεν προκαλεί πρόβλημα και στην φημολογούμενη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, ο οποίος φέρεται να είχε κλείσει τον παίκτη εν όψει της νέας σεζόν. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: