Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Ερώτηση Χαϊκάλη για Περέιρα και ΟΥΕΦΑ!!

Ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. Παύλος Χαϊκάλης αναρωτήθηκε γιατί δεν έχει τιμωρηθεί ακόμα ο προπονητής του Ολυμπιακού Βίτορ Περέιρα, ενώ ζήτησε τη διαβεβαίωση της ΟΥΕΦΑ για να ψηφίσει το αθλητικό νομοσχέδιο.
Αίσθηση έκανε η τοποθέτηση του Παύλου Χαϊκάλη που ζήτησε τη θέση της ΟΥΕΦΑ για να ψηφίσει το κόμμα του το άρθρο 15, ενώ αναρωτήθηκε και για την... τιμωρία του προπονητή του Ολυμπιακού. Αναλυτικά είπε:
«Αν δεν έχουμε ξεκάθαρη την θέση της UEFA, δεν μπορούμε να ψηφίσουμε το Άρθρο 15, δεν θα παίξουμε με το μέλλον του ποδοσφαίρου για μία λέξη. Η βία είναι πολυσύνθετο πρόβλημα, το νομοσχέδιο έχει στόχο να την καταπολεμήσει, είναι σε καλό δρόμο. Ο αθλητισμός με πρώτο το ποδόσφαιρο, έχει ξεπέσει και έχει “σαπίσει”.
Τιμωρήθηκε ο κ. Περέιρα που θεωρήθηκε ηθικός αυτουργός για τα επεισόδια σε δύο μεγάλα παιχνίδια, η ο άνθρωπος που έκανε ρατσιστική επίθεση σε παίκτη του Ολυμπιακού στο μπάσκετ; Εμείς προτείνουμε την απόσυρση των Ελληνικών ομάδων από το στοίχημα. Θα συμφωνήσω απόλυτα με την πρόταση του ΚΚΕ, που μίλησε για παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ και για τους διαιτητές. Πρέπει να υπάρχει ανεξάρτητος φορέας για την διαιτησία, είναι από τους βασικούς λόγους που προκαλούν την βία».

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: