Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Δαμάζοντας τον «Τίγρη»

Δαμάζοντας τον «Τίγρη»
Ο Ζεράρ Πικέ και ο Κάρλες Πουγιόλ θα έχουν την ευθύνη να περιορίσουν την δράση του Ρανταμέλ Φαλκάο στο σημερινό αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Καμπ Νου».

Μαζί με τους Αντριάνο και Ζόρντι Άλμπα θα αποτελέσουν την τετράδα της άμυνας των «μπλαουγκράνα» και θα προσπαθήσουν να περιορίσουν την επιθετική «μηχανή» της Ατλέτικο.

Μετά από ένα δύσκολο ξεκίνημα στην αρχή της χρονιάς για τους δύο στόπερ, αφού αντιμετώπισαν αμφότεροι προβλήματα τραυματισμών, είναι έτοιμοι από πλευράς φυσικής κατάστασης. Έτσι το πιο πιθανό είναι ο Χαβιέ Μασεράνο να δει τον αγώνα από τον πάγκο. Οι Πικέ και Πουγιόλ ξεκίνησαν βασικοί στον αγώνα με την Μπέτις, αλλά ο αρχηγός της ομάδας ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στο δεξί πόδι και προληπτικά περισσότερο αντικαταστάθηκε από τον Αργεντινό στο ημίχρονο.

Ο Πουγιόλ προπονήθηκε κανονικά μέσα στην εβδομάδα αλλά προφυλάχθηκε στον αγώνα κυπέλλου με την Κόρδοβα. Έτσι θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί και να είναι καλύτερος από τις περσινές αναμετρήσεις με τον Φαλκάο αφού ο Κολομβιανός έκανε τον Καταλανό να υποφέρει.

Το δίδυμο Πουγιόλ και Πικέ έχει ξεκινήσει βασικό μόνο σε 5 παιχνίδια πρωταθλήματος φέτος μαζί και θα προσπαθήσει να οδηγήσει τους Καταλανούς στη νίκη επί της Ατλέτικο για να μείνουν με διαφορά στην κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: