Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

««Θα σέβεστε τον Άρη»

Επιστολή προς τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, απέστειλε η ΠΑΕ Άρης, διαμαρτυρόμενη για μια τοποθέτηση του αντιδημάρχου Περιβάλλοντος, Κώστα Ζέρβα για υποβιβασμό του Άρη στην Β’ Εθνική.
Η διοίκηση της ΠΑΕ μέσα από επιστολή που απέστειλε προς τον Γιάννη Μπουτάρη ζητάει σεβασμό στην ιστορία του συλλόγου. Επίσης προσκαλεί τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκη να παρευρεθεί στο αυριανό παιχνίδι με την Ξάνθη στο Βικελίδης
«Στο χθεσινοβραδινό Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ -μεταξύ άλλων- και με πρωτοβουλία του Προέδρου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Ιωάννη Ψηφίδη, αποφασίσθηκε η αποστολή επιστολής προς το Δήμαρχο, το Δημοτικό Συμβούλιο και άλλες αρχές του Δήμου Θεσσαλονίκης με την οποία απαιτείται να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αποκατάσταση των σχέσεων του Δήμου με την πολυπληθέστερη ομάδα στη Θεσσαλονίκη.
Επίσης, αποφασίσθηκε να γίνουν όλες οι ενέργειες, σε συνεργασία με την Κοινωνία Μελών ΑΡΗ και τον ΑΣ ΑΡΗΣ, ώστε ο συγκεκριμένος αντιδήμαρχος και όλη η πόλη της Θεσσαλονίκης, να καταλάβουν ότι θα πρέπει να σέβονται, σε οποιαδήποτε δημόσια τοποθέτησή τους, τον μεγαλύτερο σε τίτλους και φιλάθλους Σύλλογο στη Βόρεια Ελλάδα.
Τέλος, στην επιστολή, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ ζητάει άμεσα επίσημη συνάντηση με το Δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη και για το συγκεκριμένο θέμα -μεταξύ άλλων- και του απευθύνει επίσημη πρόσκληση για να παρακολουθήσει από την σουίτα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ τον κυριακάτικο αγώνα με την Skoda Ξάνθη στο Κλέανθης Βικελίδης».


πηγή: gazzetta.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: