Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Μπάγεβιτς: «Δύσκολη κατάσταση για τον κόσμο της ΑΕΚ»

Μπάγεβιτς: «Δύσκολη κατάσταση για τον κόσμο της ΑΕΚ»
Κάθε επιστροφή του στην έδρα της ΑΕΚ είναι δύσκολη. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έχει μια «ιδιαίτερη» σχέση με την «κιτρινόμαυρη» ομάδα, όμως την Κυριακή θέλει από τους παίκτες του Ατρόμητου να πάρουν τη νίκη. Ο Βόσνιος τεχνικός δείχνει να έχει καταλήξει στο σχήμα που θα παρατάξει, στο οποίο δεν υπολογίζει τον Σουμπίνιο και τον Ταυλαρίδη που είναι εκτός αποστολής.

Όπως όλα δείχνουν πως ο Ιτάνζ θα είναι στο τέρμα. Ο Νάστος δεξιά, ο Γιαννούλης αριστερά και οι Φυτανίδης και Λαζαρίδης στο κέντρο της άμυνας.

Οι Ιγκλέσιας και Δημούτσος θα είναι δύο αμυντικά χαφ, ενώ οι Καραγκούνης, Μπρίτο και Επστάιν πίσω από τον Καραμάνο.

Παράλληλα, ο έμπειρος τεχνικός έκανε και δηλώσεις στην κάμερα της Nova για το παιχνίδι που έρχεται με την ΑΕΚ.

«Ξέρουμε ότι αυτό το παιχνίδι είναι πάρα πολύ δύσκολο και για τις δύο ομάδες. Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα που είναι γνωστά. Για πρώτη φορά στην ιστορία της βρίσκεται σε αυτή τη θέση και είναι πάρα πολύ δύσκολο και για την ομάδα και για τον κόσμο και για όλα. Εμείς είμαστε σε μια καλή θέση εδώ και πολύ καιρό που μας δίνει ελπίδες να είμαστε πάρα πολύ κοντά στους στόχους. Αν θέλουμε να είμαστε ακόμα πιο κοντά χρειαζόμαστε κι εμείς τη νίκη. Αυτός που θα είναι και πιο τυχερός και καλύτερος θα κερδίσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: