Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Συνήλθε κι έπιασε τριάδα!!

Συνήλθε κι έπιασε τριάδα
Η Τότεναμ κατάφερε να ξεπεράσει την ήττα σοκ της προηγούμενης εβδομάδας από την Έβερτον και με το 1-0 επί της Σουόνσι στη 17η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, επέστρεψε στις νίκες και έπιασε έστω και προσωρινά την Τσέλσι στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Πρώτη συμμετοχή του Σκοτ Πάρκερ τη φετινή σεζόν!

Οι «μπλε» του Λονδίνου, ασφαλώς, έχουν ένα ματς λιγότερο λόγω της συμμετοχής τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Αυτό, όμως, δεν απαγορεύει στην ομάδα του Αντρέ Βίλας – Μπόας να βάζει ακόμα πιο υψηλούς στόχους.

Ο Γιαν Βερτόνχεν ήταν ο σκόρερ των «σπιρουνιών» στην αναμέτρηση με τη Σουόνσι, βγάζοντας τα… κάστανα από τη φωτιά, από τη στιγμή που δεν μπορούσαν να το κάνουν αυτό οι επιθετικοί της ομάδας του. Ο Σκοτ Πάρκερ πέρασε στο παιχνίδι στο 90ο λεπτό και πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Το ματς:

Μόνο τυχερή μπορεί να αισθάνεται η Σουόνσι που πήγε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με το 0-0. Η Τότεναμ, αν και άργησε ένα δεκάλεπτο να μπει στο παιχνίδι, έχοντας παρουσιαστεί πολύ μουδιασμένη, είχε το πάνω χέρι και απορούσε με την τύχη της που δεν τη βοήθησε να πάρει το προβάδισμα. Η πρώτη, πάντως, σπουδαία ευκαιρία για τα «σπιρούνια», ήρθε στο 40ο λεπτό, με το μακρινό σουτ του Γουόκερ που απομάκρυνε ο Τρέμελ με υπερένταση.

Η Σουόνσι έκανε την πρώτη επίθεση του δευτέρου ημιχρόνου και αν ο Ντάιερ είχε πιάσει καλύτερα την κεφαλιά στη σέντρα του Ράουτλετζ, τότε θα γινόταν η μεγάλη έκπληξη και η Τότεναμ θα αναγκαζόταν να τρέξει πολύ περισσότερο. Οι Λονδρέζοι, συνέχισαν στο ρυθμό του πρώτου ημιχρόνου, πιέζοντας ασφυκτικά τους «κύκνους», με την ομάδα του Μίκαελ Λάουντρουπ να αναζητά ευκαιρίες για αντεπίθεση, ώστε να κάνει τη «ζημιά». Το γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε τελικά στο 75ο λεπτό, με τον Γιαν Βερτόνχεν να σκοράρει, όντας αποδέκτης της εκτέλεσης φάουλ του Κάιλ Γουόκερ στην περιοχή της Σουόνσι.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Τότεναμ: Γιορίς, Βερτόνχεν, Γκαλάς, Νόουτον, Γουόκερ, Ντέμπσεϊ (70’ Σίγκουρντσον), Λένον, Σάντρο, Αντεμπαγιόρ (72’ Τάουνσεντ), Ντεφό, Ντεμπελέ (90’ Πάρκερ)

Σουόνσι: Τρέμελ, Τσίκο, Γουίλιαμς, Τιεντάλι, Ντέιβις, Μπρίτον, Μίτσου, Ντάιερ (86’ Γκρέιαμ), Ράουτλετζ, Ντε Γκούζμαν (60’ Αγκουστιέν), Κι Σουνγκ Γιένγκ (75’ Μουρ)

Πηγή: England365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: