Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Μαρκόπουλος: «Να δουλέψουμε στη διάρκεια της διακοπής»

Μαρκόπουλος: «Να δουλέψουμε στη διάρκεια της διακοπής»
Απόλυτα ευχαριστημένος από την παρουσία των παικτών του στη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Πανελευσινιακού, εμφανίστηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Ο προπονητής του «δικεφάλου του βορρά», τόνισε πως η διακοπή του πρωταθλήματος είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να δουλέψει ακόμα περισσότερο η ομάδα του, ενώ αναφέρθηκε και στη βράβευσή του από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ για την επίτευξη 101 νικών με τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης (ξεπέρασε τον Ντούσαν Ίβκοβιτς).

«Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε και μας βοήθησε. Συγχαρητήρια στην Ελευσίνα και στον κόουτς. Η Ελευσίνα έπαιξε πολύ καλά κυρίως επιθετικά, είχε υπομονή, ρίσκαρε στο τέλος του χρόνου με τα τρίποντα που πέτυχε κι αυτό μας δημιούργησε το πιο μεγάλο πρόβλημα. Επειδή αυτό έγινε για δεύτερη φορά σε αγώνα μας, ίσως πρέπει να αλλάξουμε τις μορφές της άμυνας.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στους παίκτες μας, ίσως κάποιες στιγμές έδωσαν ευκαιρίες στους αντιπάλους να πετύχουν τρίποντα. Η Ελευσίνα είχε πριν τον αγώνα 33% ευστοχία στα τρίποντα και στο σημερινό παιχνίδι 57%. Όπως είπε και ο Τσαϊρέλης πρέπει να δουλέψουμε κατά την διάρκεια της διακοπής
» ήταν τα πρώτα λόγια του Σούλη Μαρκόπουλου, ο οποίος αναφέρθηκε στο χειροκρότημα των φίλων του ΠΑΟΚ προς το πρόσωπό του:

«Ήταν η καλύτερη επιβράβευση αυτό το χειροκρότημα και τον ευχαριστώ, συνήθως η καρδιά του προπονητή έχει πιο πολλές λύπες παρά χαρές και ο προπονητής παλεύει μόνος του. Δεν ξέρω αν συνεχίσω για 100 χρόνια ακόμη, αυτό εξαρτάται από τις ομάδες».

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης από την πλευρά του, σημείωσε:

«Κρατάμε τη νίκη, θα μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα. Έχουμε μπροστά μας 20 ημέρες για να δουλέψουμε. Δεν θα χαλαρώσουμε γιατί ο κόουτς μας κρατάει στην τσίτα. Πέτυχα κάποια εύκολα καλάθια μετά από καλές συνεργασίες» ενώ αναφερόμενος στις επτά συνεχόμενες νίκες του ΠΑΟΚ, σχολίασε:

«Τίποτα δεν πρέπει να σημαίνουν, έχουμε μπροστά μας δύσκολη συνέχεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: