Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Παίκτες που δεν έχουν λεφτά ούτε για ...τσιγάρα!!

Ποιοι ποδοσφαιριστές δεν έχουν λεφτά ούτε για τσιγάρα; Ποιος πρέπει να φτύσει τα μπούτια του; Πού εμπλέκεται ο Κόπερφιλντ; Πόσα θα δώσει ο Ιβάν για μεγάλη μεταγραφή; Διαβάζεις Μύρτσο και ξέρεις τις απαντήσεις!
Ο Παναθηναϊκός έχει γίνει πολυεθνικός! Θυμάστε εκείνη την ταινία, το "Ελευθερώστε τον Γουίλι"; Στον Παναθηναϊκό ισχύει το "Ελευθερώστε τον Παναθηναϊκό", από όλους αυτούς που τον διασύρουν! Ποιος περίμενε πως αυτή η τεράστια ομάδα θα διασυρόταν έτσι; Αυτός ο Πρίγκιπας δεν μπορεί να είναι Πρίγκιπας. Θυμίζει έναν Πακιστανό που έχουμε εδώ στα φανάρια. Από τη μία ο Πακιστανός Πρίγκιπας λοιπόν και από την Αλ Αφ Ούζος, ο μεγιστάνας.
Χαρακίρι από την απληρωσιά!
Ελπίζω μόνο να μην κάνει χαρακίρι ο Ιάπωνας. Του είπε κανείς πως θα έρθει εδώ και δεν θα πληρώνεται; Φαύλος κύκλος με διάφορους να καπηλεύονται την ιστορία του Παναθηναϊκού. Γιατί η ιστορία της ομάδας γράφεται μέσα από την ιστορία των παραγόντων. Και θεωρώ πως δεν του αξίζει του Παναθηναϊκού τέτοια συμπεριφορά από τον κάθε τυχάρπαστο που εμφανίζεται, από τους παλαίμαχους, από παίκτες που είναι απλήρωτοι και που θέλουν να φύγουν ή από όσους έρχονται από την Άπω Ανατολή. Εμένα με στεναχωρεί που μαθαίνω αυτά τα πράγματα για τον Παναθηναϊκό. Αλλά εγώ έχω μάθει από 11 ετών να δουλεύω, δεν ανήκω στους επαγγελματίες βετεράνους. Ο Αντωνιάδης, για παράδειγμα, δεν ντρέπεται που βγήκε και τον ξεφώνισε ο Αλαφούζος;
Πώς να τρέξουν 90 λεπτά και νηστικοί;
Αν δεν έχεις κάνει φτωχός, δεν ξέρεις πώς είναι η πείνα. Αυτό που βιώνουν τα παιδάκια στην ΑΕΚ, το ξέρω κι εγώ καλά. Ήμουν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και δεν είχα λεφτά για τσιγάρα. Ο Λίνεν τα έχει εξασφαλισμένα τα λεφτά του. Ακόμα και αν δεν πληρωθεί τώρα, θα κάνει μία προσφυγή και θα τα πάρει μετά τα λεφτά του. Αλλά ξέρει κανείς τι είναι να έχει απαιτήσεις ο προπονητής να τρέχουν για 90 λεπτά οι παίκτες και εκείνοι να είναι νηστικοί; Για αυτό δεν μπορούν να βγάλουν 90λεπτα στην ΑΕΚ! Στην Παναχαϊκή όταν ήμουν με τον Γεωργάτο, εκείνος στα πρώτα του βήματα και εγώ πιο μεγάλος, ο Γρηγόρης μέχρι το 60ό λεπτό πετούσε και μετά έκανε κοιλιά στην απόδοσή του. Αλλά δεν είχε λεφτά, έτρωγε μόνο πίτες και σουβλάκια, δεν είχε σωστή διατροφή. Όταν πήγε στον Ολυμπιακό όμως, και έκανε σωστή διατροφή, ήταν άφταστος. Και έπαιξε μέχρι και στην Ίντερ.
Δεν φτύνει τα μπούτια του ο Λίνεν;
Για αυτά τα παιδιά, λοιπόν, το ξενοδοχείο είναι άσυλο! Περιμένουν το συσσίτιο κάθε Σαββατοκύριακο, στο ξενοδοχείο, για να φάνε! Επιζητούν να πάνε στο ξενοδοχείο, για να φάνε. Κανένας ποδοσφαιριστής δεν θέλει να πηγαίνει στο ξενοδοχείο, αλλά αυτοί στην ΑΕΚ πρέπει να παρακαλάνε να πάνε για να φάνε και να κοιμηθούν σε ένα ζεστό δωμάτιο. Θα πρέπει να λογοδοτήσουν όλοι αυτοί οι παράγοντες που πέρασαν και ασέλγησαν πάνω στην ΑΕΚ. Βγήκε ο Λίνεν μετά και ξεφώνιζε τα παιδάκια και όχι τους παράγοντες της ΑΕΚ. Δεν φτύνει τα μπούτια του και αυτός; Φτώχεια καταραμένη έχουν στην ΑΕΚ και τα παιδάκια περιμένουν το συσσίτιο στο ξενοδοχείο. Αλλά για όλα αυτά τα χρεωμένα εκατομμύρια της ΑΕΚ δεν φταίει κανένας; Ο Κόπερφιλντ εξαφάνισε τα λεφτά που χρωστάνε; Τα χρέη έχουν ονοματεπώνυμο, γιατί δεν γράφει κανένας δημοσιογράφος τίποτα; Ίσως ισχύει αυτό που λένε πως τα σκατά τα αφήνεις όπως είναι, γιατί αν τα ανακατέψεις, τα ψάξεις, βρομάνε!
Θέλουν όλοι να τρουπώσουν!
Στον Ολυμπιακό γίνεται το ανάποδο από ό,τι γίνεται στις άλλες ομάδες. Στον Ολυμπιακό θέλουν όλοι να τρουπώσουν, όπως έλεγε και ο Βουτσάς στην ελληνική ταινία. Ο καθένας δίνει μάχη για το ποιος θα είναι πιο κοντά στον πρόεδρο. Ο πρόεδρος όμως, θυμίζει Αυλωνίτη στα νιάτα του, εκείνο το: "Εγώ έχω λεφτά"! Αλλά κάνουν βλακείες. Επιτρέπεται ο Ολυμπιακός να μην έχει καλόν προπονητή; Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να μπει στην ομάδα ο Νικοπολίδης, ο Κοβάσεβιτς, ο Ράντος κ.λπ.
Η μεταγραφάρα πόσο θα του κοστίσει;
Πριν κλείσω, έχω ένα ερώτημα για τον ΠΑΟΚ: αν η πρώτη μεταγραφή του Σαββίδη είναι ένας παίκτης 34 ετών, που θα του κοστίσει συνολικά πάνω από ένα εκ. ευρώ, αν θελήσει να κάνει μία μεταγραφάρα, πόσο θα του κοστίσει;


πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: