Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2012

«Υπάρχει πίστη και διάθεση στον Άρη»

«Υπάρχει πίστη και διάθεση στον Άρη»
Δεν είναι πολύ καιρό στον πάγκο του Άρη αλλά από το διάστημα που έχει δουλέψει με τους «κίτρινους», ο Λούκας Αλκαράθ έχει συμπεράνει πως υπάρχει η πίστη και διάθεση για να πετύχουν τους στόχους τους.

Διαβάστε όσα είπε ο Λούκας Αλκαράθ στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:

«Γνωρίζουμε ότι μας περιμένει ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι στο πρωτάθλημα με την Ξάνθη και ζητάμε από τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να μας συμπαρασταθεί. Θέλουμε να κλείσουμε με νίκη τον πρώτο γύρο. Όμως για να γίνει αυτό θα πρέπει να παρουσιάσουμε ένα συμπαγές σύνολο, να έχουμε τον έλεγχο του αγώνα και από την άλλη να αποδυναμώσουμε τα ατού της αντίπαλης ομάδας.

Η Ξάνθη, όπως την έχουμε δει, είναι μία ομάδα που έχει ποιότητα μεσοεπιθετικά και θέλει μεγάλη προσοχή. Δουλέψαμε καλά τις προηγούμενες μέρες και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Βρισκόμαστε στα μέσα Δεκεμβρίου και ο Άρης έχει μόλις 12 πόντους. Για να το διορθώσουμε αυτό πρέπει να εξελιχθούμε πάρα πολύ σαν ομάδα και ατομικά σαν ποδοσφαιριστές.

Αυτό που έχω διαπιστώσει στις λίγες προπονήσεις που έχω κάνει και στα δύο επίσημα παιχνίδια που κάθισα στον πάγκο της ομάδας, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα, είναι ότι υπάρχει διάθεση και πίστη για να αλλάξουμε τα πράγματα. Αν οι παίκτες συνεχίσουν έτσι θα έρθει η στιγμή στην οποία θα καταφέρουμε να ξεφύγουμε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: