Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Ιμπαγάσα: «Έχουμε δρόμο ακόμα»

Ιμπαγάσα: «Έχουμε δρόμο ακόμα»
Χαμηλούς τόνους κράτησε ο Αριέλ Ιμπαγάσα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά τη νίκη (2-1) του Ολυμπιακού επί του Πανιωνίου, λέγοντας υπάρχει… δρόμος ακόμα μέχρι το τέλος.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς ο Πανιώνιος έχει καλούς παίκτες. Ο Πανιώνιος έβαλε ένα πολύ ωραίο γκολ και εμείς ισοφαρίσαμε με αυτογκόλ. Στη συνέχεια, αλλάξαμε την τακτική μας και παίξαμε πιο επιθετικά. Βάλαμε το δεύτερο γκολ και πήραμε μία νίκη που ήταν πολύ σημαντική για μας», είπε αρχικά ο Αριέλ Ιμπαγάσα.

Για το αν ο Ολυμπιακός είναι φαβορί για τον τίτλο: «Έχει μείνει πολύ ακόμα και έχουμε και τον δεύτερο γύρο. Ο ΠΑΟΚ παίζει αύριο και δεν ξέρουμε τι θα κάνει. Έχουμε το Κύπελλο, μια εβδομάδα για ξεκούραση και είμαστε έτοιμοι μετά για το δεύτερο γύρο».

Για τον Πανιώνιο: «Δεν λέω ότι ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδι που έχουμε παίξει. Έχουμε παίξει αρκετά ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ, σε άλλα παίξαμε καλά και σε άλλα όχι. Πλέον θέλουμε να συνεχίσουμε σε αυτόν τον ρυθμό».

Για το ότι ο Ολυμπιακός ισοφάρισε το ρεκόρ της σεζόν 1973-74: «Δεν το ήξερα ότι είναι ρεκόρ. Μόλις το έμαθα χάρηκα και αυτό που ξέρω πλέον είναι ότι πρέπει να δουλεύουμε για να είμαστε καλύτεροι».

Τέλος, ο «Κάνιο» ευχήθηκε ενόψει της νέας χρονιάς: «Η κατάσταση είναι δύσκολη παντού και η κρίση υπάρχει σε όλο τον κόσμο. Αυτή την χρονιά που μας έρχεται ελπίζω τα πράγματα να είναι καλύτερα και όλος ο κόσμος να έχει δουλειά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: