Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009

Στο ...πόδι η Ρόδος!

diagorafan.jpgΗ σπουδαία αναμέτρηση Διαγόρας-Δόξα Δράμας κλέβει την παράσταση στο σημερινό πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής στην Β΄Εθνική. Μεγάλο ματς και στην Κέρκυρα όπου οι «Φαίακες» φιλοξενούν τον Ιωνικό ενώ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το ματς του Εθνικού Αστέρα με την Καλαμάτα.



Σημαντικά ματς περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της Β΄ Εθνικής με το ματς Διαγόρας-Δόξα Δράμας να προσελκύει το ενδιαφέρον των φιλάθλων Οι γηπεδούχοι έρχονται με ...φόρα ύστερα από την μεγάλη νίκη επί του ΟΦΗ την πρώτη αγωνιστική ενώ οι «μαυραετοί» αναζητούν ένα θετικό αποτέλεσμα στο «νησί των Ιπποτών».

Στο μεταξύ «συναγερμός» επικρατεί και στην Κέρκυρα όπου η ομάδα του Ιονίου θέλει να ζευγαρώσει τις νίκες ύστερα από το διπλό στον Βόλο, στο σημερινό εντός έδρας ματς με τον Ιωνικό. Από την άλλη πλευρά οι Νικαιώτες θέλουν να αποδείξουν ότι μπορούν να κοιτάξουν οποιονδήποτε αντίπαλο στα μάτια.

Επιπλέον ματς για γερά νεύρα αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην Καισαριανή όπου ο Εθνικός Αστέρας φιλοξενεί την Καλαμάτα με τις δύο ομάδες να προέρχονται από ισοπαλίες και να αναζητούν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στο Ηράκλειο το «Γεντί κουλέ» ανοίγει και πάλι τις πόρτες του για να υποδεχτεί τους φίλους του ΟΦΗ στο σημερινό ματς των «ασπρόμαυρων» εναντίον του Αγροτικού Αστέρα.

Να συνεχίσουν τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα της πρεμιέρας θέλουν στην Καρδίτσα η τοπική Αναγέννηση και η Ρόδος.

Τέλος, στην Ηλιούπολη η ομάδα των Νοτίων προστίων θα δώσει το πρώτο εντός έδρας ματς στην κατηγορία με αντίπαλο τον Πιερικό όπου έχει ψηλές βλέψεις.

Όλοι οι σημερινοί αγώνες ξεξινούν στις 17.00

Δεν υπάρχουν σχόλια: