Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Κατσικάρης: «Πιστεύουμε ότι μπορούμε να φτάσουμε ψηλά»

Την πεποίθηση πως η Εθνική ομάδα μπορεί να φτάσει ψηλά στο προσεχές Ευρωμπάσκετ, εξέφρασε ο Φώτης Κατσικάρης.

Κατσικάρης: «Πιστεύουμε ότι μπορούμε να φτάσουμε ψηλά»
Σίγουρος για τις δυνατότητες της Εθνικής ομάδας, ενόψει της έναρξης του Ευρωμπάσκετ, δήλωσε ο Φώτης Κατσικάρης. Ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός πιστεύει στις δυνατότητες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, ενώ τόνισε πως αν όλα κυλήσουν ομαλά τότε η πρωτιά του ομίλου θα «παιχτεί» με την Κροατία.

«Πάμε εκεί πέρα για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό που μπορεί να κάνει αυτή η ομάδα. Όχι με δικαιολογίες, ξέρουμε τις δυνατότητές μας, ξέρουμε αυτή η ομάδα μπορεί να φτάσει ψηλά, το πιστεύουμε όλοι. Το πιστεύουν οι παίκτες γι αυτό είναι εδώ, γι’ αυτό δουλεύουμε κάθε μέρα», δήλωσε αρχικά ο Φώτης Κατσικάρης στην κάμερα του ΑΝΤ1, ενώ αναφέρθηκε στα δυνατά και τα αδύναμα σημεία της Εθνικής μας, λέγοντας:

«Ότι ένα από τα πιο δυνατά σημεία που έχει αυτή η ομάδα θα είναι η άμυνα της και αυτό έχει σχέση με τον χαρακτήρα που έχουν οι παίκτες όλοι μαζί σαν σύνολο. Σαν μειονέκτημα είναι σίγουρα, και το ξέρουμε όλοι, δεν περιμένει κανείς να το ακούσει από μένα ότι δεν έχουμε κάποιον καθαρόαιμο σουτέρ».

Και συνέχισε ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός: «Δεν είμαστε μονόπλευρη ομάδα ή με ένα στυλ παιχνιδιού. Αν είμαστε σωστοί, συγκεντρωμένοι και κάνουμε τα πράγματα όπως πρέπει θεωρώ ότι θα παιχτεί η πρωτιά με τους Κροάτες». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: