Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Τους έχουν στην… τσίτα!!

Τάκης Φύσσας και Λεωνίδας Βόκολος προσπαθούν σε κάθε ευκαιρία να περάσουν το μήνυμα στους παίκτες του Παναθηναϊκού (που βρίσκονται υπό κρίση όπως και ο Αναστασίου) ότι πρέπει να «ματώνουν» στο γήπεδο.

Τους έχουν στην… τσίτα
Δεν υπάρχουν δικαιολογίες πλέον. Μετά τον αποκλεισμό-ντροπή του Παναθηναϊκού από την Καμπάλα στα play-off του Europa League η διοίκηση, αλλά και Τάκης Φύσσας, Λεωνίδας Βόκολος έχουν πάρει τα μέτρα τους ώστε να υπάρξει βελτίωση άμεσα και να βρεθεί η ομάδα στην κατάλληλη κατάσταση για να «χτυπήσει» πρωτάθλημα.

Η διοίκηση των «πρασίνων» έχει «στείλει» το μήνυμα και φαίνεται ότι το τεχνικό τιμ, αλλά και οι ποδοσφαιριστές το έχουν λάβει ότι πλέον κρίνονται σε κάθε παιχνίδι. Παράλληλα, ο Τάκης Φύσσας, ο οποίος παρακολούθησε την Πέμπτη την προπόνηση του «τριφυλλιού», ενώ δεν το συνηθίζει, αλλά και Λεωνίδας Βόκολος μιλούν αρκετά συχνά με τους παίκτες τον τελευταίο καιρό. Είτε σε τετ-α-τετ ή και ομαδικά. Θέλουν να τους δώσουν να καταλάβουν ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για σοβαρά λάθη και πως πρέπει να «ματώνουν» μέσα στο γήπεδο.

Συζήτηση επί του θέματος θα γίνει εκ νέου και με την επιστροφή των διεθνών, που έχουν ενσωματωθεί στις εθνικές τους ομάδες για τα προκριματικά του Euro 2016. «Είμαστε σε πόλεμο και πρέπει σε κάθε μάχη να ματώνετε αν χρειαστεί για να κερδίζουμε», θα ειπωθεί μεταξύ άλλων.

Όσοι, πάρουν καλό βαθμό θα παραμείνουν, οι υπόλοιποι που πάρουν κάτω από τη… βάση θα αποχωρήσουν. Ακόμη και τον Ιανουάριο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: