Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Υποπτα παιχνίδια στην Ελλαδα?

http://www.contra.gr/images/m/soccershadow_0803_m.jpgΗ ύπαρξη και τρίτου φακέλου με παιχνίδια που είναι ύποπτα πως έχουν στηθεί με στοιχηματικό όφελος, αποκαλύφθηκε τη Δευτέρα το βράδυ σε αθλητική εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Blue Sky, παρουσία και του γενικού γραμματέα Αθλητισμού, Πάνου Μπιτσαξή.Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις που έγιναν, η UEFA έχει ήδη αποστείλει στην ΕΠΟ νέο φάκελο με 6 ύποπτα παιχνίδια, τα οποία διεξήχθησαν στο διάστημα από το Νοέμβρη του 2009 έως τον Φλεβάρη του 2010! Ωστόσο, το νέο στοιχείο που προκύπτει, είναι πως από τα 6 αυτά ματς, τα 5 είναι ομάδων Β’ Εθνικής και το ένα είναι του πρωταθλήματος της Superleague!

Να σημειωθεί πως για πρώτη φορά υπάρχει ένδειξη για στήσιμο αγώνα του κορυφαίου ελληνικού πρωταθλήματος, καθώς στους δύο πρώτους φακέλους που είχε στείλει η UEFA, συμπεριλαμβάνονταν 19 ματς του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, δύο εκ των οποίων ήταν παιχνίδια Κυπέλλου με ομάδες της αυτής κατηγορίας.

Το ζήτημα που θίχτηκε ιδιαίτερα, είναι πως η ΕΠΟ δεν έχει ακόμη γνωστοποιήσει την ύπαρξη του τρίτου φακέλου, ούτε έχει ενημερώσει την πολιτεία, ούτε φυσικά την Εισαγγελεία.

Ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής, τοποθετήθηκε σχετικά: "Δεν με έχει ενημερώσει ο κ. Πιλάβιος και συνεπώς δεν έχω πληροφόρηση. Από τη στιγμή που θα μου γνωστοποιηθεί, δεν πρόκειται να μπει στο συρτάρι. Θα πάει στην Εισαγγελεία".

Δεν υπάρχουν σχόλια: