Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

«Τιμή για Ελλάδα ο Ζιλμπέρτο»

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/6cd8979241dc61a5de1ad72256c41155_L.jpg?1268027624?1268027624?1268027624Με εγκωμιαστικά λόγια μίλησε ο Αλεξάντρε Πάτο για τον Ζιλμπέρτο Σίλβα στο πλαίσιο εκδήλωσης της Nike στο Λονδίνο. Ο Βραζιλιάνος άσος, αναφέρθηκε και σε άλλους συμπατριώτες του που αγωνίζονται στη χώρα μας. «Στην Ελλάδα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, αγωνίζεται ο αρχηγός μας στην εθνική Βραζιλίας, Ζιλμπέρτο Σίλβα, ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής. Είναι τιμή για το ελληνικό ποδόσφαιρο να έχει έναν τέτοιο παίκτη. Γνωρίζω επίσης τον Ντουντού που αγωνίζεται στον Ολυμπιακό. Κι αυτός είναι πολύ καλός παίκτης. Είναι σπουδαίο για την Ελλάδα να φιλοξενεί ποδοσφαιριστές τέτοιου επιπέδου», ανέφερε αρχικά ο 21χρονος επιθετικός της Μίλαν στη «SportDay».

Ο Πάτο στη συνέχεια αναφέρθηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νότιας Αφρικής: «Είναι όνειρό μου να παίξω στο Μουντιάλ και ελπίζω να τα καταφέρω», ενώ σε ερώτηση για το αν ο συμπαίκτης του Ροναλντίνιο αξίζει μια θέση στην εθνική ομάδα είπε: «Γι' αυτό το θέμα θα πρέπει να ρωτήσετε τον κ. Ντούνγκα. Ελπίζω, πάντως, να είμαι και πάλι συμπαίκτης με τον Ροναλντίνιο και στην εθνική».

Τέλος ο νεαρός στράικερ της Μίλαν και της εθνικής Βραζιλίας σχολίασε την νέα εμφάνιση που ετοίμασε η Nike για την εθνική ομάδα της χώρας του: «Μου αρέσει πάρα πολύ η φανέλα. Είναι εξαιρετικής ποιότητας. Ελπίζω να αποδειχθεί γούρικη και να μας βοηθήσει να κατακτήσουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: