Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

Κορδονούρης:"Φινάλε στο Ηράκλειο"


Επιμέλεια: Δ.Μ.

To παιχνίδι με τον Ατρόμητο είχε ιδιαίτερη σημασία για τον Παναγιώτη Κορδονούρη καθώς συμπλήρωσε 100 συμμετοχές με τη φανέλα του Εργοτέλη στην Α’ Εθνική.

Ο έμπειρος αμυντικός έγινε έτσι ο πρώτος ποδοσφαιριστής που καταφέρνει κάτι τέτοιο με την "κιτρινόμαυρη" φανέλα και μίλησε για το επίτευγμά του αυτό στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ. "Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που συμπλήρωσα 100 συμμετοχές με τη φανέλα του Εργοτέλη.

Αυτό με τιμάει ιδιαίτερα, καθώς με τον Εργοτέλη έχει ζήσει πολλές χαρές, πολλές επιτυχίες και εύχομαι στο μέλλον να ζήσω ακόμη περισσότερες και μεγαλύτερες. Δεν το κρύβω ότι θέλω να κλείσω την καριέρα μου στον Εργοτέλη, μια ομάδα που αγαπώ και μου έχει δώσει πολλά σε αυτά τα χρόνια που φοράω την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν, όπως και όλους τους συμπαίκτες που είχα αυτά τα χρόνια. Θέλω επίσης να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας, οι οποίοι καθημερινά μου δείχνουν την αγάπη τους", ανέφερε.

Όσο για την ομάδα του, ανέφερε:"Το καλύτερο για εμένα θα ήταν να συμπληρώσω τις 100 συμμετοχές σε συνδυασμό με μια νίκη επί του Ατρόμητου.

Δυστυχώς αυτό δεν έγινε, ωστόσο εμείς κοιτάζουμε τη συνέχεια του πρωταθλήματος και το παιχνίδι που ακολουθεί με τη Λάρισα. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και πιστεύω ότι στο Αλκαζάρ θα καταφέρουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: