Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

Φοβερό "Χ" στο Μπορντό - Μονπελιέ


Ο Καρασό αποκρούει το πέναλτι στο παιχνίδι Μπορντό-Μονπελιέ Το πάθος των παικτών του Λοράν Μπλαν, οι ικανότητες του Κορασό και η τύχη που στην αρχή ήταν με το μέρος των πρωταθλητών και στη συνέχεια άλλαξε στρατόπεδο ήταν τα στοιχεία που έφεραν τη γεμάτη συγκινήσεις ισοπαλία ανάμεσα στην Μπορντό και τη Μονπελιέ (1-1).

Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν κανένα λόγο να τα βάλουν με κάποιον άλλον πέραν των ιδίων, αφού κέρδισαν δυο πέναλτι και δεν κατάφεραν να ευστοχήσουν σε κανένα εξ αυτών (33ο Φαλούντο Κόστα, 41ο Μοντανό), ενώ αγωνίστηκαν για περισσότερη από μια ώρα με παίκτη παραπάνω -αποβλήθηκε ο Σιανί στο 32ο.

Τελικά, βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 59ο με σκόρερ τον Σαμάκ, αλλά στις καθυστερήσεις βρήκαν τον τρόπο να σκοράρουν με τον Φακούντο Κόστα και να μείνουν στην κορυφή μαζί με τους �ιρονδίνους� Βέβαια, αυτό είναι και κομματάκι εικονικό, αφού οι τελευταίοι έχουν και δυο παιχνίδια λιγότερα!

O Λοράν Μπλαν παρέταξε χρησιμοποίησε τους: Καρασό, Σαλμέ, Πλανίς, Σιανί, Τρεμουλινάς, Καβενάγκι (34ο Σανέ), Μενεγκάτσο, Πλασίλ (77ο Σερτίκ), Ουέντελ (77ο Ζουσιέ), Γκουρκίφ, Σαμάκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: