Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Επιστροφή Ντούβνιακ στον ΠΑΟΚ!!

Με τον Ούρος Ντούβνιακ ενισχύθηκε ο ΠΑΟΚ. Ο Σέρβος γκαρντ επιστρέφει στον «Δικέφαλο» έπειτα από τρία χρόνια. Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση.

Επιστροφή Ντούβνιακ στον ΠΑΟΚ
Ξανά στ' ασπρόμαυρα ο Ούρος Ντούβνιακ. Λίγη ώρα μετά το... τιτίβισμα του μάνατζέρ του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς ήρθε και η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ να επισημοποιήσει την επιστροφή του Σέρβου γκαρντ. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Basket League με την φανέλα της Κηφισιάς έχοντας 8,2 πόντους μ.ο., με 42,2% στα δίποντα και 35,2% στα τρίποντα.

Αναλυτικά:

«H KAE ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία με το Σέρβο καλαθοσφαιριστή Uros Duvnjak, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα μας και πρόκειται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο (2015-2016).

Ο Uros Duvnjak γεννήθηκε στις 19 Νοεμβρίου του 1986 στο Βελιγράδι, έχει ύψος 1μ.90 και αγωνίζεται ως γκαρντ. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Παρτιζάν Βελιγραδίου το 2004, συνέχισε στη Sloga Kraljevo την σεζόν 2005-06, έπαιξε στην Atlas (2006), στη Vojvodina Srbujagas (2006-07), στην FMP Zeleznik (2007-08), την Radnicki KG 06 (2008-09), την PBG Basket Poznan (2009-10), Phantoms Braunschweig (2011), Mega Vizura (2011-12), για να έρθει για πρώτη φορά στην Ελλάδα στον ΠΑΟΚ την σεζόν 2011-12. Αγωνίστηκε μάλιστα σε 11 αγώνες πρωταθλήματος και πλέι οφ με τον ΠΑΟΚ εκείνη την σεζόν, που ήταν η πρώτη του στην Ελλάδα, στην οποία αποφάσισε να μείνει και στη συνέχεια της καριέρας του.

Τη σεζόν 2012-13 αγωνίστηκε στο Ρέθυμνο και οι 36 πόντοι που πέτυχε απέναντι στον Άρη στην εκτός έδρας νίκη της Κρητικής ομάδας στο Παλέ, είναι και το απόλυτο ρεκόρ πόντων που έχει στην Ελλάδα. Την σεζόν 2013-14 έπαιξε στον Πανιώνιο, ενώ πέρσι αγωνίστηκε στην ομάδα της Κηφισιάς».


Η συνέντευξη του παίκτη στο paokbc:

-Τελικά ήταν εύκολη ή δύσκολη η απόφασή σου να επιστρέψεις στον ΠΑΟΚ; «Ήταν μία πολύ εύκολη απόφαση. Ο ΠΑΟΚ είναι η πρώτη μου ομάδα στην Ελλάδα, είχα μόνο καλές εμπειρίες από την πρώτη μου σεζόν στην ομάδα, τους γνωρίζω όλους καλά, ξέρω πόσο υψηλό είναι το επίπεδο της ομάδας και για μένα είναι πολύ σημαντικό που θα παίξω ξανά στον ΠΑΟΚ. Είναι τιμή μου να επιστρέψω στην ομάδα και για να είμαι ειλικρινής, ήταν η πιο εύκολη απόφαση της καριέρας μου».

-Πως φαντάζεσαι την επόμενη σεζόν, με τον ΠΑΟΚ να συμμετέχει σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και έναν πολύ δύσκολο όμιλο στο Eurocup; «Ελπίζω και εύχομαι το καλύτερο για την ομάδα. Ο ΠΑΟΚ τα δύο τελευταία χρόνια ήταν στην 3η θέση, συνεπώς υπάρχουν υψηλές προσδοκίες. Γνωρίζω καλά όλο το προπονητικό επιτελείο και ειδικά τον κ. Μαρκόπουλο, ξέρω ότι πάντα προσπαθεί να δημιουργήσει πολύ δυνατές ομάδες, που ξεκινούν από την άμυνα και δίνουν βάση στις οργανωμένες επιθέσεις. Πιστεύω ότι με σκληρή δουλειά θα καταφέρουμε να κάνουμε την πορεία που όλοι θέλουμε την επόμενη σεζόν κι εγώ από την πλευρά μου, θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ. Δεν νομίζω ότι θα χρειαστώ ιδιαίτερο χρόνο προσαρμογής, γνωρίζω σχεδόν τα πάντα. Είναι επίσης πολύ σημαντικό που υπάρχουν στην ομάδα άνθρωποι που συνεργάζονται χρόνια μαζί. Νομίζω ότι μας περιμένει μία χρονιά με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον».

-Θα δεις και πολλά γνωστά σου πρόσωπα, όχι μόνο από τον ΠΑΟΚ, καθώς στο Ρέθυμνο ήσουν συμπαίκτης με τον Τσόχλα… «…Ναι και με τον Σαλούστρο στον Πανιώνιο και εύχομαι να συναντήσω ξανά στον ΠΑΟΚ τον πολύ καλό μου φίλο τον Kevin Langford. Όλοι τους είναι εξαιρετικά παιδιά και νομίζω ότι θα έχουμε μία πολύ καλή σεζόν».

-Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ; «Το μόνο που μπορώ να πω στους φιλάθλους μας και νομίζω ότι το ίδιο θα θέλουν να πουν όλοι στην ομάδα, είναι πως σε κάθε παιχνίδι θα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, θα παλεύουμε για κάθε μπάλα και θέλουμε σε αυτή την προσπάθειά μας, οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ να είναι δίπλα μας σε όλη τη διάρκεια της σεζόν».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: