Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Ανακοίνωσε Ρομέρο η Γιουνάιτεντ!!


Ενίσχυση κάτω απ' την εστία για τη Μαν. Γιουνάιτεντ. Οι κόκκινοι διάβολοι ανακοίνωσαν τον Αργεντινό Ρομέρο, που 'χε συνεργαστεί παλιότερα με Φαν Χάαλ. «Ήρθα στην μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου» είπε.

Ανακοίνωσε Ρομέρο η Γιουνάιτεντ
Δυάδα με Ντε Χέα ή... μήνυμα αποχώρησης του Ισπανού; Όπως και να 'χει, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την απόκτηση του Αργεντινού Ρομέρο.

Εδώ και μέρες υπήρχαν δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για οριστική συμφωνία των δύο πλευρών και τελικά τα ξημερώματα της Δευτέρας επισημοποιήθηκε ο «γάμος», με τον 28χρονο πορτιέρε να υπογράφει συμβόλαιο για τα επόμενα τρία χρόνια, με οψιόν ανανέωσης για ακόμα ένα.

inner

Ο διεθνής άσος (έπαιξε και στο πρόσφατο Κόπα Αμέρικα, όπως και πέρσι στο Μουντιάλ) άνηκε μέχρι πρότινος στη Σαμπντόρια (δεύτερος παίκτης μετά τον Νταρμιάν της Τορίνο που μετακομίζει Ολντ Τράφορντ απ' την Ιταλία), ενώ μεταξύ 2007-2009 είχε συνεργαστεί στην Άλκμααρ με τον Λουίς Φαν Χάαλ.

«Είμαι απόλυτα χαρούμενος που ανήκω πλέον στη Γιουνάιτεντ. Το να παίξεις για την κορυφαία ομάδα του κόσμου είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Ο Λουίς Φαν Χάαλ είναι φανταστικός προπονητής και ανυπομονώ να ξεκινήσω αυτό τη νέα κι άκρως ενδιαφέρουσα πρόκληση της καριέρας μου» είπε στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Γιουνάιτεντ ο Ρομέρο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: