Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Η καρδιά του είναι… μπλε!!

Μόνο Τσέλσι! Κάπως έτσι το είπε ο Τζον Τέρι, ο οποίος δήλωσε πως δεν έχει καμία πρόθεση να φορέσει τη φανέλα άλλης ομάδας της Πρέμιερ Λιγκ, όταν (και αν) θα έρθει η στιγμή που θα αποχωρήσει από το αγαπημένο του «Στάμφορντ Μπριτζ».
Ο αρχηγός των πρωταθλητών Αγγλίας μίλησε ενόψει της νέας σεζόν που ξεκινά σε λιγότερο από δύο εβδομάδες και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Ζοσέ Μουρίνιο, στη θέση του στην ενδεκάδα των «μπλε», αλλά και στο πως βλέπει το μέλλον του μακριά από την ομάδα της καρδιάς του.
Για τον Πορτογάλο τεχνικό και τη θέση του στην ενδεκάδα της Τσέλσι, ο Τέρι είπε:
«Δεν θεωρώ τίποτα δεδομένο. Ο Μουρίνιο μου έχει πει πως όσο θα είμαι σε φόρμα θα έχω θέση στην ενδεκάδα. Αλλά αν δεν βρίσκομαι σε καλή κατάσταση θα πάρει κάποιος άλλος τη θέση μου και θα μείνω εκτός.
Χαίρομαι γιατί έχουμε μια ειλικρινή σχέση με τον προπονητή και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι με εμπιστεύεται. Είναι εξαιρετικός μαζί μου και από την πλευρά μου προσπαθώ να το ανταποδώσω. Θα έδινα τα πάντα γι’ αυτόν».

Για το ενδεχόμενο να χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα:
«Νομίζω θα μπορούσα να διαχειριστώ το να βρεθώ εκτός ενδεκάδας. Πέρυσι αυτό συνέβη και με τον Τσεχ, ο οποίος ήταν υπόδειγμα επαγγελματία. Έτσι πήρε τη μεταγραφή που ήθελε, διότι η συμπεριφορά του ήταν άψογη.
Έχω δει άλλους ποδοσφαιριστές να διαλέγουν άλλο τρόπο να αντιδράσουν. Αν συμβεί σε εμένα θα ακολουθήσω το δρόμο του Τσεχ και θα δίνω τα πάντα για το σύλλογο.
Για το αύριο μακριά από την Τσέλσι, με δεδομένο ότι έχει συμβόλαιο μόλις έως το επόμενο καλοκαίρι όταν και θα διανύει το 35ο έτος της ηλικίας του:
«Αν στη συνέχεια καταλάβω πως η Τσέλσι θέλει να με αφήσει ελεύθερο ή πως δεν έχω πλέον τίποτα να δώσω, αλλά θα θέλω να συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο, τότε θα το κάνω. Αλλά όχι για λογαριασμό κάποιας ομάδας της Πρέμιερ Λιγκ».
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: