Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2009

Ο... τριπλός στόχος του 2010

Να μεγαλώσει περισσότερο τον γαλαξία των αστέρων της θέλει η Ρεάλ Μαδρίτης το 2010. Οπως αποκαλύπτει η Marca, στο στόχαστρο της Βασίλισσας βρίσκονται τρία από τα ηχηρότερα ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και συγκεκριμένα οι Κουν Αγκουέρο, Νταβίντ Βίγια και Γουέιν Ρούνεϊ.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ θέλει να φέρει στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου ένα από τα τρία αστέρια, με τον άσο της Ατλέτικο Μαδρίτης να είναι πρώτος στη λίστα. Ο συμπατριώτης του, Κουν, φαντάζει στα μάτια του γενικού διευθυντή της Ρεάλ, Χόρχε Βαλντάνο, ως ο νέος Ρομάριο και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μπει στο στόχαστρο της αιώνιας αντιπάλου της πρωτεύουσας.

Οσον αφορά τον Ρούνεϊ, αποτελεί πρόταση ακόμα και του ίδιο του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο CR9 θεωρεί ότι ο πρώην συμπαίκτης του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ήταν ιδανικός υποψήφιος για να φορέσει τη φανέλα της ισπανικής ομάδας, σχολιάζοντας: "Θα έκανε μεγάλη αίσθηση στη Ρεάλ Μαδρίτης. Θα ήταν τέλειο αν ερχόταν".

Από την άλλη, ο Βίγια είναι ο εκλεκτός των παικτών και του... κοινού, λόγω των εντυπωσιακών εμφανίσεών του στην Primera Division. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε γκάλοπ της Marca σχετικά με το ποιόν από τους τρεις θα επέλεγαν οι φίλαθλοι για την ισπανική ομάδα, ο άσος της Βαλένθια συγκεντρώνει το 55% της προτίμησης των αναγνωστών. Δεύτερος έρχεται ο Ρούνεϊ με 27% και τρίτος ο Αγκουέρο με 18%.

Δεν υπάρχουν σχόλια: