Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Με αυτούς πάει στ’ αστέρια!!

Έρχεται η μεγάλη ώρα για τον Παναθηναϊκό. Απρόοπτο, όμως, προέκυψε με τον Λαγό που είναι αμφίβολος ενόψει Σταντάρ, ενώ ο Μπούι θα πάρει γεύση απ’ το… καμίνι της Λεωφόρου. Παρών σήμερα κι ο Αλαφούζος.

Με αυτούς πάει στ’ αστέρια!
Η αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο επαναληπτικό του Παναθηναϊκού με τη Σταντάρ Λιέγης ξεκίνησε!

Η τελευταία προπόνηση του τριφυλλιού ολοκληρώθηκε και η προσοχή έχει ήδη στραφεί στο πώς θα ρίξουν στο... καναβάτσο τους Βέλγους για να συνεχίσουν στα πλέι οφ του Champions League και κυρίως να εξασφαλίσουν την ευρωπαϊκή τους παρουσία.

Μια προπόνηση, όμως, που έκρυβε ένα απρόοπτο για τον Γιάννη Αναστασίου. Κι αυτό διότι είδε τον Λαγό να εγκαταλείπει το πρόγραμμα με διάταση στον πλάγιο κοιλιακό και να είναι αμφίβολος για το ματς το βράδυ της Τρίτης.

Στους «εκλεκτούς» βρίσκονται τα ονόματα των Πέτριτς και Μέντες που αντιμετώπισαν κάποια μικροπροβλήματα τις προηγούμενες μέρες και θα φανεί μέχρι τελευταία στιγμή πόσο έτοιμοι είναι για να παίξουν, ενώ εκτός έμειναν οι Μπούρμπος, Ρισβάνης και Μπαϊράμι.

Για πρώτη φορά βρίσκεται στην αποστολή και ο νεοαποκτηθείς, Ουασίμ Μπούι, με τον Ολλανδό να παίρνει μια... γεύση απ' το τι εστί... Panathinaikos και απ' την ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι οπαδοί της ομάδας στην εδώ και μέρες sold out Λεωφόρο.

Το «παρών» στο Κορωπί έδωσε και ο Γιάννης Αλαφούζος, για λόγους εμψύχωσης, ενώ μάλιστα ο πρόεδρος του τριφυλλιού θα δειπνήσει αργότερα με τους παίκτες, δείγμα του κλίματος και της συσπείρωσης που υπάρχει για την πρόκριση.

Η αποστολή: Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Σπυρόπουλος, Σίλντενφελντ, Νάνο, Ζέκα, Μέντες, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Κλωναρίδης, Καρέλης και Μπούι.

Οι σκέψεις Αναστασίου

Με στυλ και πρόσωπα (σχεδόν) Βελγίου αναμένεται να παίξει κι αύριο ο Παναθηναϊκός. Ο Αναστασίου θα έχει τον Κοτσόλη κάτω απ' την εστία, με τον Τριανταφυλλόπουλο δεξί μπακ, τον Νάνο αριστερά και τους Σίλντενφελντ, Κουτρουμπή στο κέντρο της άμυνας. Ο Μέντες λογικά θα αγωνιστεί και μετά το πρόβλημα του Λαγού, ο Πράνιτς είναι πολύ πιθανό να παίξει ως βασικός σε ρόλο εσωτερικού μέσου (διαφορετικά θα ξεκινήσει ο Έλληνας άσος), με τον Ζέκα στην άλλη άκρη και τον Ατζαγκούν δεκάρι. Μπροστά θα είναι ο Μπεργκ κι αν ο Πέτριτς δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί, τότε ο Καρέλης δείχνει να 'χει το προβάδισμα για να ξεκινήσει έναντι του Κλωναρίδη. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: