Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Εισιτήρια σε ανέργους από τον Νέισμιθ!!

Ο Στίβεν Νέισμιθ στέκεται στο πλευρό των ανέργων οπαδών της Έβερτον, αγοράζοντας εισιτήρια για αγώνες τις Πρέμιερ Λιγκ και δωρίζοντάς τα σε ανθρώπους από όλο το Λίβερπουλ!
Ο 27χρονος Σκωτσέζος επιθετικός, βλέποντας τους υψηλούς δείκτες ανεργίας στην πόλη του Λίβερπουλ, αποφάσισε να κινηθεί ώστε να βοηθήσει τους οπαδούς των «ζαχαρωτών» που δεν έχουν δουλειά και να τους κάνει να ξεχάσουν, έστω και για λίγο, τις αγωνίες τους. Έτσι, τους δωρίζει εισιτήρια για τους αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ!
Ο Νέισμιθ τόνισε: «Είμαι από το Έιρσαϊρ, στη δυτική Σκωτία και ξόδεψα μεγάλο μέρος της ζωής μου στη Γλασκώβη, που υποφέρει από υψηλή ανεργία. Το Λίβερπουλ έχει παρόμοια ιστορία και γνωρίζω ότι, χωρίς να φταίνε οι ίδιοι, υπάρχουν πολλοί άνεργοι στην πόλη, που προσπαθούν σκληρά να βρουν δουλειά και ίσως δεν μπορούν να αγοράσουν εισιτήριο για ποδοσφαιρικούς αγώνες.
Θεώρησα ότι αυτή ίσως ήταν μια μικρή χειρονομία για να βοηθήσω εκείνους που βρίσκονται σε αυτή την κατάσταση, ώστε να απολαύσουν ένα από τα παιχνίδια μας. Ευελπιστώ ότι θα φέρει χαρά σε πολύ κόσμο. Ρώτησα τους ανθρώπους στο Jobcentreplus αν θα μπορούσαν να δώσουν τα εισιτήρια σε διαφορετικά Κέντρα Εργασίας στην πόλη κάθε βδομάδα και να επιλέξουν άνεργους που θα απολάμβαναν ένα ματς της Πρέμιερ Λιγκ».
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Νέισμιθ παίζει μπάλα κοντά στην κοινωνία. Έχει στο παρελθόν σταθεί αρωγός σε κέντρα για τη βοήθεια των αστέγων στη Γλασκώβη και το Λίβερπουλ, ενώ έχει δημιουργήσει ένα πρόγραμμα για την επανένταξη των βαριά τραυματισμένων σε συνθήκες εργασίας. Παράλληλα, είναι πρεσβευτής της δυσλεξίας στη Σκωτία.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: