Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού!


Με σχεδόν… συνταγή Λιέγης παρατάσσεται απόψε ο Παναθηναϊκός στον επαναληπτικό της Λεωφόρου, όπου μετά το 0-0 του πρώτου ματς, θέλει να πάρει την πρόκριση για τα πλέι οφ του Champions League!

Ο Λαγός όπως φαίνεται δεν ήταν σε θέση να ξεκινήσει βασικός, με αποτέλεσμα ο Γιάννης Αναστασίου να τον αφήσει στον πάγκο και να δώσει φανέλα βασικού στον Πράνιτς. Ξεκινούν κανονικά οι Μέντες και Πέτριτς, παρά τα μικροπροβλήματα των προηγούμενων ημερών.

Κάτω απ’ την εστία θα είναι ο Κοτσόλης, με τον Τριανταφυλλόπουλο στο δεξί άκρο της άμυνας, τον Νάνο αριστερά και τους Κουτρουμπή, Σίλντενφελντ στο κέντρο.

Ο Μέντες θα είναι σε ρόλο «εξαριού», με τους Πράνιτς (αριστερά) και Ζέκα (δεξιά) σε ρόλο εσωτερικού μέσου. Ο Ατζαγκούν θα είναι το δεκάρι, με τον Πέτριτς να κινείται λίγο πίσω (και σε πιο ελεύθερο ρόλο) απ’ τον Μπεργκ.


Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Κοτσόλης, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Μέντες, Πράνιτς, Ατζαγκούν, Ζέκα, Πέτριτς, Μπέργκ

Η ενδεκάδα της Σταντάρ: Καβασίμα, Σταμ, Αρσλάναγκιτς, Τεϊσέιρα, Βαν Ντάμε, Καρσελά, Μποκού, Σιμάν, Ντε Καμάργκο, Μπομπό, Λουμάντζα.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: