Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Φυλακή για Πι Τζέι Τάκερ!!

Πίσω από τα κάγκελα θα βρεθεί, έστω και για λίγες μέρες, ο Πι Τζέι Τάκερ μετά τη σύλληψή του να οδηγεί… «τύφλα».

Φυλακή για Πι Τζέι Τάκερ!
Ακριβά θα πληρώσει ο Πι Τζέι Τάκερ το γεγονός ότι στις 10 Μαΐου συνελήφθη να οδηγεί πολύ μεθυσμένος. Ο 29χρονος φόργουορντ τιμωρήθηκε με φυλάκιση τριών ημερών, ενώ θα παραμείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό για έντεκα μέρες, θα πληρώσει πρόστιμο 2.750 δολαρίων και θα βρίσκεται υπό επιτήρηση για πέντε χρόνια.

Ο άλλοτε άσος του Άρη (σεζόν 2010/11) και πλέον των Σανς είχε βρεθεί στο αλκοτέστ που του έγινε να έχει υπερτριπλάσιο ποσοστό αλκοόλ στο αίμα του από το επιτρεπτό, ενώ οι αναφορές της αστυνομίας αναφέρουν πως τα μάτια του ήταν κόκκινα, δεν μπορούσε να μιλήσει καθαρά και παραπατούσε στη διάρκεια του τεστ νηφαλιότητας.

«Ειλικρινά ζητώ συγγνώμη και αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη των πράξεών μου. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Είναι δική μου ευθύνη πλέον να εξετάσω τη ζωή μου και να κάνω τις αλλαγές που πρέπει για να μη συμβεί αυτό ξανά Δεν θα σας απογοητεύσω», ανέφερε σε δήλωσή του ο Τάκερ, που τον Ιούλιο υπέγραψε τριετές συμβόλαιο έναντι 16,5 εκατ. δολαρίων.

Στην τρίτη του σεζόν στο ΝΒΑ είχε 9,4 πόντους, 6,5 ριμπάουντ, 1,7 ασίστ και 1,4 κλεψίματα κατά μέσο όρο βοηθώντας τους «ήλιους» να φτάσουν μια ανάσα από τα play offs.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: