Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Μπαντιμπανγκά; Παρών!!

Πάνοπλος και με τον Ζιγκί Μπαντιμπανγκά να επιστρέφει στις προπονήσεις, ολοκλήρωσε το πρωινό πρόγραμμα της Τρίτης (5/8) ο Αστέρας Τρίπολης εν όψει της ρεβάνς με την Μάιντς στην Τρίπολη.

Μπαντιμπανγκά; Παρών!
Στην ευχάριστη θέση να δει τον Ζιγκί Μπαντιμπανγκά να γυμνάζεται κανονικά με τους συμπαίκτες του ήταν ο Στάικος Βεργέτης στην προπόνηση της Τρίτης του Αστέρα Τρίπολης.

Συγκεκριμένα, η αποστολή των Αρκάδων ολοκλήρωσε μαζί με τον Βέλγο μεσοεπιθετικό την πρωινή προπόνηση της Τρίτης (5/8) και πλέον έχει μπει στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας της για τον επαναληπτικό αγώνα με την Μάιντς στην Τρίπολη.

Έμφαση, κυρίως, σε θέματα τακτικής στον αγωνιστικό χώρο, έδωσε ο Έλληνας τεχνικός, ενώ άφησε για το τέλος το καθιερωμένο «οικογενειακό διπλό», όπου δοκίμασε διάφορα σχήματα και συστήματα εν όψει του αγώνα-ρεβάνς με τους Γερμανούς την Πέμπτη (21.15).

Αύριο το απόγευμα θα γίνει η τελευταία προπόνηση πριν απ’ τον «τελικό» και θα ανακοινωθεί η αποστολή του Αστέρα για το κρίσιμο ματς στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», που θα διαιτητεύσει ο Βέλγος, Σερτζ ΓκουμιενίΠηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: