Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Αναστασιάδης: «Να προσαρμοστούν στις συνθήκες»

Την επιστροφή του στην Τούμπα, αλλά και την εικόνα που έδειξε ο ΠΑΟΚ στο φιλικό που έδωσε κόντρα στην Skoda Ξάνθη σχολίασε ο Άγγελος Αναστασιάδης μετά το τέλος του ματς.

Αναστασιάδης: «Να προσαρμοστούν στις συνθήκες»
Το πρώτο του παιχνίδι μπροστά στον κόσμο του έδωσε ο ΠΑΟΚ στο φιλικό με την Skoda Ξάνθη και ο Άγγελος Αναστασιάδης σχολίασε την ατμόσφαιρα στην Τούμπα μετά το τέλος του ματς.

Ο τεχνικός του «Δικέφαλου» αναφέρθηκε στην δυνατή έδρα της ομάδας, τονίζοντας τα πράγματα που είδε πως χρειάζονται βελτίωση.

Αναλυτικά:

Για την επιστροφή του στην Τούμπα: «Το μόνο ξεχωριστό σήμερα από τα άλλα φιλικά ήταν η Τούμπα .Μετά από δέκα χρόνια ήμουν πάλι εδώ και εύχομαι η σεζόν να τελειώσει με νίκη όπως άρχισε. Ήταν ένα φιλικό όπως όλα τα άλλα. Είδαμε κάποια πράγματα που θέλω να βελτιώσουμε».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Θα πρέπει τα παιδιά να προσαρμοστούν και στις συνθήκες Τούμπας και να καταλάβουν ότι σε αυτές τις έδρες παίρνουν εμπειρίες. Άλλαξαν πάρα πολλά στην Τούμπα σε σχέση με την προηγούμενη φορά που ήμουν εδώ. Όλα είναι πολύ καλύτερα. Το μόνο παράπονο που έχω είναι ο αγωνιστικός χώρος πρέπει να βελτιωθεί.

Όλα τα φιλικά ματς είναι για εμάς είναι το ίδιο πράγμα. Δεν κάνουμε φιλικά για να νικάμε. Δόξα το Θεό είμαστε καλά δεν έχουμε σοβαρούς τραυματισμούς. Έχουμε ένα πρόβλημα στην θέση του τερματοφύλακα γιατί ο Ιτανζ δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θα κάνει
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: