Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Το ξέσπασμα του Ντιέγκο Λόπεθ ενάντια στη Ρεάλ!!

Έξαλλος είναι o Ντιέγκο Λόπεθ, του οποίου η θέση κάτω από τα δοκάρια της Ρεάλ Μαδρίτης, μετά την απόκτηση του Κέιλορ Νάβας, κινδυνεύει. Καλύτερος του Κοσταρικανού δηλώνει ο Ισπανός γκολκίπερ.

Το ξέσπασμα του Ντιέγκο Λόπεθ ενάντια στη Ρεάλ!
Η Ρεάλ Μαδρίτης απέκτησε τον Κέιλορ Νάβας με την προοπτική πως ο Ντιέγκο Λόπεθ θα αποχωρήσει, καθώς δεν χωράνε και οι τρεις στο ρόστερ.

Προφανώς ο τελευταίος μόνο χαρούμενος δεν μπορεί να είναι για την εξέλιξη αυτή. Σύμφωνα με την «Marca»ο Λόπεθ γυρνώντας με την ομάδα από τις ΗΠΑ μίλησε με όχι και πολύ ήρεμο ύφος σε ανθρώπους της Ρεάλ, με την μαδριλένικη εφημερίδα να υποστηρίζει πως τους είπε πως είναι καλύτερος από το νέο του ανταγωνιστή για τα γκολπόστ.

«Είμαι καλύτερος και το ξέρετε, όμως θα κάνω αυτό που θέλετε», ήταν τα λόγια του βάζοντας φωτιά στα αποδυτήρια της ομάδας.

Πλέον, λοιπόν, με την απόκτηση του Κοσταρικανού γκολκίπερ από τους Μαδριλένους, ο 32χρονος Ισπανός είναι ένα βήμα πριν την αποχώρηση από το κλαμπ, αν και στην περίπτωση που ο ίδιος δεν βρει κάποια πρόταση που να τον ικανοποιεί ίσως να παραμείνει στη «βασίλισσα».

Ο Ισπανός διεθνής έχει συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ευρώπης μέχρι το καλοκαίρι του 2017 και ετήσιες αποδοχές ύψους 4,5 εκατ. ευρώ.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: