Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Κι άλλος μεθυσμένος NBAer!!

Μάστιγα τείνει να γίνει το… αλκοόλ στους παίκτες του NBA! Μετά τον Πι Τζέι Τάκερ και τον Βίτορ Φαβεράνι και ο Μαρίς Σπέιτς συνελήφθη να τα έχει… τσούξει λίγο παραπάνω από το επιτρεπόμενο!

Κι άλλος μεθυσμένος NBAer!
Ο Μαρίς Σπέιτς όπως αποδείχθηκε ξεφάντωσε αρκετά για τα 27α γενέθλιά του (ήταν στις 4/8), καθώς μετά το… πάρτι του, οι αμερικανικές Αρχές αναγκάστηκαν να του φορέσουν χειροπέδες! Ο τυπικός έλεγχος της τροχαίας στον πάουερ φόργουορντ των Ουόριορς εξελίχθηκε σε… σύλληψη, καθώς ο τελευταίος βρέθηκε να οδηγά το αυτοκίνητό του με αρκετή ποσότητα αλκοόλ στον οργανισμό του.

Αρχικά και σύμφωνα με τις Αρχές, ο Μαρίς Σπέιτς απέτυχε στο τεστ... νηφαλιότητας και αμέσως οδηγήθηκε με χειροπέδες στο τμήμα, προκειμένου να υποβληθεί στο καθιερωμένο αλκοτέστ, στο οποίο αποδείχθηκε πως είχε πιει αρκετά! Παρ’ όλα αυτά, ο 27χρονος πάουερ φόργουορντ ήταν συνεργάσιμος και καταβάλλοντας το ποσό των 500 δολαρίων ως εγγύηση, αφέθηκε ελεύθερος.

Το περιστατικό του Σπέιτς είναι το τρίτο -μόλις σε λίγες μέρες- που αφορά παίκτη του NBA που δεν είναι… νηφάλιος, ύστερα από αυτά με τους Πι Τζέι Τάκερ και Βίτορ Φαβεράνι. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: