Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Επέστρεψαν οι μουντιαλικοί της «Μπάρτσα»

Ενσωματώθηκαν στην Μπαρτσελόνα οι μέχρι πρότινος απόντες, λόγω Παγκοσμίου Κυπέλλου, Λιονέλ Μέσι, Χαβιέρ Μασεράνο, Ντάνι Άλβες και Νεϊμάρ, με τον τελευταίο να περνάει ιατρικά.

Επέστρεψαν οι μουντιαλικοί της «Μπάρτσα»
Συμπληρώθηκε το… παζλ της Μπαρτσελόνα, καθώς το πρωί της Τρίτης (5/8) έκαναν την πρώτη τους προπόνηση ενόψει της σεζόν 2014-2015 οι Λιονέλ Μέσι, Χαβιέρ Μασεράνο, Ντάνι Άλβες και Νεϊμάρ που έκαναν διακοπές.

Μάλιστα η συγκεκριμένη τετράδα θα ακολουθήσει πρόγραμμα και το απόγευμα (σε αντίθεση με την υπόλοιπη ομάδα που έχει ρεπό), καθώς θα πρέπει να αναπληρώσει όσο πιο σύντομα γίνεται το… χαμένο έδαφος.

Όσον αφορά τον Βραζιλιάνο επιθετικό και τον σοβαρό τραυματισμό στην πλάτη που είχε αποκομίσει από το Μουντιάλ ενάντια στην Κολομβία στα προημιτελικά του θεσμού, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις έτσι ώστε να εξακριβωθεί η κατάσταση της ανάρρωσης του.

Τετάρτη (6/8), οι Καταλανοί θα τεθούν αντιμέτωποι με τη Νάπολι στην Γενεύη σε μια φιλική αναμέτρηση που όπως είναι ευκολονόητο, θα απουσιάσουν οι μουντιαλικοί.

Μαζί με αυτούς όμως, ο Λουίς Ενρίκε δεν θα υπολογίζει και στους Ζερεμί Ματιέ και Τσάβι, διότι αμφότεροι γυμνάστηκαν ξεχωριστά κατά την διάρκεια του πρωινού προγράμματος και για προληπτικούς λόγους θα μείνουν εκτός. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: