Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Δοκιμάζει ταλέντο από την Αφρική ο ΠΑΟΚ!!

Τον Αλιέου Ντάρμο θα δοκιμάζει στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ ο Άγγελος Αναστασιάδης, στο προσεχές διάστημα. Διαβάστε τα όσα πρέπει να ξέρετε για τον 22χρονο μέσο που έχει αγωνιστεί στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Δοκιμάζει ταλέντο από την Αφρική ο ΠΑΟΚ
Ένα ταλέντο από την Γκάμπια, τον Αλιέου Ντάρμο, θα συμμετάσχει τις επόμενες μέρες στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ προκειμένου να δοκιμαστεί από το προπονητικό επιτελείου του «δικεφάλου» και αν πείσει τον Άγγελο Αναστασιάδη να αποκτηθεί.

Ο 22χρονος χαφ που δεν έχει συμβόλαιο με ομάδα από τη 1 Ιουλίου, ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα από τη γαλλική Λε Μαν από την οποία έμεινε ελεύθερος τον Ιούλιο το 2012.

Για ένα χρόνο έμεινε χωρίς ομάδα αν και προσπάθησε να βρει συμβόλαιο στην Γουίγκαν, απορρίπτοντας πρόταση της Σάντερλαντ.

Τελικά, αν και διατυμπάνιζε πως είχε συμφωνήσει για τριετές συμβόλαιο με τους Άγγλους η ομάδα του Νησιού το διέψευσε.

Βέβαια εκείνο το διάστημα αντιμετώπιζε ένα σοβαρό πρόβλημα στο γόνατο το οποίο τον ανάγκασε να πάει στην Σουηδία για να κάνει αποθεραπεία.

Εντέλει τον Αύγουστο του 2013 βρήκε συμβόλαιο στην Ντιναμό Ζάγκρμεπ, απ’ όπου όμως έμεινε και πάλι ελεύθερος μετά από ένα τρίμηνο στην ομάδα.

Δείτε τον σε δράση με τους πρωταθλητές Κροατίας






Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: