Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Λουζόν: «Δείξαμε καλή οργάνωση»

Ο Γκάι Λουζόν στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου στην αντίδραση της Σταντάρ μετά το 1-0 και τόνισε πως οι Βέλγοι έδειξαν καλή οργάνωση.
Στα προβλήματα, στους τραυματισμούς και στην αντίδραση της Σταντάρ, μετά το γκολ του Παναθηναϊκού, στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Γκάι Λουζόν. Ο τεχνικός των Βέλγων τόνισε πως η ομάδα του έδειξε καλή οργάνωση για να αντιδράση και ότι έχει παίκτες με χαρακτήρα και δυναμισμό.
Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Λουζόν
Είστε ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα, αλλά απογοητευμένος από τους τραυματισμούς;
Όπως είπα και πριν, είχαμε πολλά προβλήματα με ανέτοιμους παίκτες και τραυματίες. Είναι δύσκολο να παίζουμε κάθε τρεις μέρες. Μίλησα με τον πρόεδρο, είπε ότι θα κάνει μεταγραφές. Ο σκοπός είναι να προκρινόμαστε. Ανατρέψαμε το 0-1 και περάσαμε. Η σύζυγος μου έστειλε ένα μήνυμα: να έχω ψηλά το κεφάλι και ο Θεός βοηθάει όσους προσπαθούν. Αυτό έγινε και όλοι έδωσαν το 100%.
Τι αισθανθήκατε με το 0-1; Φοβηθήκατε;
Έχουμε παίκτες με χαρακτήρα και δυναμισμό και δεν τα παρατάμε. Δείξαμε καλή οργάνωση μετά το γκολ και ανατρέψαμε την κατάσταση.
Θα βελτιωθεί η ομάδα με το Τσάμπιονς Λιγκ;
Ο πρόεδρος μου έχει υποσχεθεί μεταγραφές. Ακόμα και αν χάναμε, μου έχει πει ότι θα κάνει. Οπότε τις περιμένω ως το τέλος του Αυγούστου.
Ο Μπομπό άρχισε δύσκολα, αλλά στη συνέχεια βελτιώθηκε.
Προσπαθώ να ανεβάσω παίκτες από την ακαδημία και το προσπαθώ. Αυτή είναι η δουλειά μου. Πιστεύω ότι συμβαίνει και βοηθά την ομάδα.
Ο Σιμάν προτιμά την άμυνα, αλλά τον χρησιμοποιήσατε στα χαφ.
Στο μοντέρνο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει μία θέση. Αλλά πρέπει να παίζεις παντού. Ο κεντρικός, είτε ανασταλτικός, είτε δημιουργικός, έχει τα ίδια καθήκοντα. Ένας χαφ πρέπει να παίξει εύκολα και απλά, γιατί αυτά χρειάζονται.
Θα ξεκουράσετε παίκτες στο πρωτάθλημα;
Ναι, θα το κάνω. Όσοι είναι σε καλύτερο επίπεδο θα παίξουν με τη Γκενκ και οι άλοι θα ξεκουραστούν. Η προτεραιότητά μας είναι το Τσάμπιονς Λιγκ.
Έχετε προτίμηση σε κάποιον αντίπαλο;
Δεν ξέρω τους αντιπάλους. Τώρα θα συγκεντρωθούμε στην Γκενκ. Αλλά δεν έχει σημασία, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: