Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Ο Λεμπρόν αδυνάτισε. Πολύ! (pic)

Ο Λεμπρόν Τζέιμς πόσταρε μια φωτογραφία που τον δείχνει πολύ αδυνατισμένο σε σχέση με το πώς τελείωσε τη σεζόν στο ΝΒΑ. Πώς ερμηνεύεται αυτό από τα ξένα ΜΜΕ.

Ο Λεμπρόν αδυνάτισε. Πολύ! (pic)
Η περίοδος διακοπών είναι για τους περισσότερους εποχή για να παίρνουν κιλά. Όχι όμως για τον Λεμπρόν Τζέιμς, ο οποίος πόσταρε μια φωτογραφία που τον δείχνει εμφανέστατα αδυνατισμένο σε σχέση με την εικόνα που είχε όταν τελείωσε τη σεζόν.

inner

Ο «βασιλιάς», που τελείωσε τη σεζόν με βάρος λίγο πάνω από τα 120 κιλά, φέρεται να ακολουθεί ειδική διατροφή για να αδυνατίσει εν όψει της σεζόν που θα τον βρει ξανά στο Κλίβελαντ.

Ο λόγος είναι πως έτσι πιέζονται λιγότερο οι αρθρώσεις του, επιβαρύνεται λιγότερο το σώμα του και θα μπορεί να έχει περισσότερα χρόνια καριέρας μπροστά του. Την ίδια τακτική είχαν ακολουθήσει κατά το παρελθόν και άλλοι παίκτες, όπως οι Κόμπι Μπράιαντ και Τιμ Ντάνκαν.

Μένει να φανεί αν αυτό θα ωφελήσει το παιχνίδι του Λεμπρόν σε ταχύτητα και αλτικότητα ή αν θα έχει αρνητικές συνέπειες καθώς θα χάσει τη δύναμη που τον κάνει να ξεχωρίζει. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: