Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Νάβας: «Είμαι εδώ για να δώσω λύσεις και όχι προβλήματα»

Ταπεινός και… ξεκάθαρος ο Κέιλορ Νάβας στην παρουσίασή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης επεσήμανε ότι πήγε στη Μαδρίτη για να δώσει λύσεις και όχι να δημιουργήσει προβλήματα στην νέα του ομάδα.

Νάβας: «Είμαι εδώ για να δώσω λύσεις και όχι προβλήματα»
Από την πρώτη του επίσημη εμφάνισή του ως μέλος του ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης ο Κέιλορ Νάβας φρόντισε να απαντήσει στα δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου τα οποία υποστηρίζουν ότι η απόκτησή του θα προκαλέσει πολλά προβλήματα.

«Είμαι εδώ για να προσφέρω λύσεις και όχι να δημιουργήσω προβλήματα», ανέφερε ο Νάβας κατά την παρουσίασή του από τη «βασίλισσα» σήμερα το μεσημέρι στην Ισπανία.

Ο Κοσταρικανός τερματοφύλακας εμφανίστηκε αρκετά ταπεινός επισημαίνοντας πολλές φορές ότι αισθάνεται τυχερός για την μεταγραφή αυτή.

«Το Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν κάτι το εξαιρετικό για εμένα και για όλους τους συμπατριώτες μου. Νιώθω ευγνώμων στην Ρεάλ Μαδρίτης γιατί παρατήρησε την εξέλιξή μου και εκτίμησε τις εμφανίσεις μου», ανέφερε και υπογράμμισε ότι δεν πρόκειται να επαναπαυτεί αλλά πλέον θα δουλέψει ακόμη πιο σκληρά, από την πρώτη κιόλας προπόνηση. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: