Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Το πρόγραμμα στο Ατρόμητος-Σαράγεβο!!

Ο Ατρόμητος υποδέχεται την Πέμπτη τη Σαράγεβο στη ρεβάνς του 2-1 της νίκης του στη βοσνιακή πρωτεύουσα για τον τρίτο γύρο του Europa League και την Τρίτη η ΠΑΕ ανακοίνωσε το πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα στο Ατρόμητος-Σαράγεβο
Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Το Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει τα εξής:

H συνέντευξη Τύπου του προπονητή της FK Sarajevo Dzenan Uscuplic θα γίνει την Τετάρτη 6 Αυγούστου και ώρα 19.45 στο γήπεδο Περιστερίου (αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου) και στις 20.00 θα ακολουθήσει η προπόνηση της φιλοξενούμενης ομάδας.

Ο Ατρόμητος θα προπονηθεί την ίδια μέρα στις 18.30 στο αθλητικό κέντρο, ενώ η συνέντευξη Τύπου του προπονητή Γιώργου Παράσχου θα πραγματοποιηθεί στις 20.30 στο γήπεδο Περιστερίου (αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου).

Οι προπονήσεις και των δύο ομάδων θα είναι ανοικτές προς τα ΜΜΕ (και όχι προς το κοινό) για τα 15 πρώτα λεπτά.

Η παραλαβή των διαπιστεύσεων των εκπροσώπων του Τύπου θα γίνει (Τετάρτη 6 Αυγούστου) από τις 19.30 μέχρι τις 20.30 στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου του γηπέδου Περιστερίου.

Την Πέμπτη, ημέρα του αγώνα, οι διαπιστεύσεις θα δίνονται από το ειδικό γκισέ, (Complimentary Ticket) της θύρας 3 του γηπέδου Περιστερίου από τις 19.00 μέχρι τις 20.45.

Η είσοδος των δημοσιογράφων του γραπτού Τύπου και των δημοσιογράφων ΤV που δεν έχουν τα δικαιώματα του αγώνα θα γίνει από τη θύρα 7 Α.

Η είσοδος των δημοσιογράφων τηλεόρασης και ραδιοφώνου θα γίνει από τη θύρα 3.

Η είσοδος των φωτορεπόρτερ θα γίνει από τη θύρα 2.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το κάπνισμα απαγορεύεται σε όλους τους χώρους των media του γηπέδου Περιστερίου.

ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΙ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΜΕΝΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΜΜΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: