Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

«Αρχίζει η εποχή της Άρσεναλ»

Την άποψη ότι πλέον η ΆΡσεναλ είναι σε θέση να κατακτήσει τίτλους, έχοντας περάσει μία περίοδο μεγάλης κρίσης, εξέφρασε ο εκ των μεγαλομετόχων του αγγλικού συλλόγου, Άλισερ Ουσμάνοφ.

«Αρχίζει η εποχή της Άρσεναλ»

Ο δεύτερος ισχυρότερος μέτοχος – μετά τον Σταν Κρόνκε που έχει το 66,1% - των Λονδρέζων υποστήριξε ότι η κατάσταση πλέον είναι διαφορετική για την ομάδα και πλέον μπορεί να παλέψει για να κατακτήσει τρόπαια.

Τα σημαντικότερα αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Ουζμπέκος επιχειρηματάις στην «Telegraph»

«Ο σύλλογος βρίσκεται πια σε θέση για να πετύχει. Νομίζω ότι αρχίζει μία νέα εποχή για την Άρσεναλ, η οποία θα κερδίζει τρόπαια. Αυτό είναι το πιο σημαντικό στο ποδόσφαιρο.

Κατά τη γνώμη μου, σύμφωνα με τους ισχύοντες κανόνες, ο σύλλογος είναι στο σωστό δρόμο για να παίρνει σημαντικές αποφάσεις, όπως για παράδειγμα τώρα, που έχει όλα τα μέσα για να αγοράζει τους καλύτερους παίκτες.

Οι δυσκολίες πλέον έχουν ξεπεραστεί και τα οικονομικά του συλλόγου είναι σε καλή κατάσταση και πιστεύω ότι ο Αρσέν Βενγκέρ και ο διευθύνων σύμβουλος του συλλόγου, Ιβάν Γκαζίδης, θα τα διαχειριστούν σωστά.

Επένδυσα στην Άρσεναλ, όταν αγόρασα μετοχές. Εάν ο σύλλογος χρειαστεί χρήματα, τότε είμαι έτοιμος να επέμβω. Κατά την άποψή μου, προς το παρόν ο σύλλογος έχει τεράστιες προοπτικές και δεν χρειάζεται πρόσθετη επένδυση.

Ποτέ δεν είπα τίποτα κακό για την ομάδα ή κάποιον προσωπικά. Είπα ότι κατά την γνώμη μου, μπορούμε να κάνουμε κάποια πράγματα πιο αποτελεσματικά.

Θα ήθελα, επίσης, να υπογραμμίσω τη συμβολή του τεχνικού επιτελείου. Πέτυχαν το καλύτερο που θα μπορούσαν σε μία εποχή κατά την οποία ο σύλλογος είχε τεράστιο οικονομικό έλλειμμα».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: