Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Βοιωτός και με τη… βούλα ο Πίντερ!!

Παίκτης του Λεβαδειακού είναι και επίσημα ο Άνταμ Πίντερ, καθώς οι Βοιωτοί ανακοίνωσαν τη συνεργασία για τα επόμενα δύο χρόνια με τον Ούγγρο στόπερ.

Βοιωτός και με τη… βούλα ο Πίντερ
Την απόκτηση του Άνταμ Πίντερ ανακοίνωσε η ΠΑΕ Λεβαδειακό. Ο Ούγγρος κεντρικός αμυντικός βρέθηκε σήμερα στα γραφεία του συλλόγου και υπέγραψε για τα επόμενα δύο χρόνια.

Το προφίλ του

Πρόκειται για στόπερ με σημαντικές εμπειρίες και από το διεθνές επίπεδο, καθώς έχει αγωνιστεί 17 φορές με την εθνική ομάδα της πατρίδας του, ενώ έχει συμμετοχές τόσο με την Κ21, όσο και με την Κ19.

Σε διασυλλογικό επίπεδο, ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της MTK και το 2006 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα. Αποχώρησε το 2010, έχοντας συνολικά 92 συμμετοχές και 4 γκολ με την φανέλα του συλλόγου.

Μετέπειτα υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Σαραγόσα, ωστόσο παρέμεινε κάτοικος Ισπανίας για τρείς σεζόν κι έπαιξε σε συνολικά 44 παιχνίδια.

Τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν η ρώσικη Τομ Τοσκ, με τον Πίντερ να υπογράφει μονοετές συμβόλαιο και πλέον με την λήξη του, κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: