Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Θέλει Κουρμπέλη, κοιτάει κι άλλους!!

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης είναι ο «Νο1» στόχος για να καλυφθεί το κενό που υπάρχει στη θέση του αμυντικού χαφ για την ΑΕΚ, όμως οι ιθύνοντες του συλλόγου εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις.

Θέλει Κουρμπέλη, κοιτάει κι άλλους
Στην ΑΕΚ περίμεναν να ξεκινήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας για να διαπιστώσουν σε ποιες άλλες θέσεις του υπάρχοντος ρόστερ χρειάζονται να ενισχυθούν.

Στο πρόσφατο φιλικό με την Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια φάνηκε ότι η «Ένωση» πρέπει να αποκτήσει κάποιο καθαρόαιμο αμυντικό μέσο, αφού ο Κορδέρο και ο Φαγέ δεν είναι καθαροί «κόφτες» και ο Ρόβας εξακολουθεί να μη δίνει τη σιγουριά που απαιτείται.

Για αυτό τον λόγο οι ιθύνοντες του συλλόγου φέρονται να έχουν ξεκινήσει ήδη την αναζήτηση του αμυντικού μέσου που θα καλύψει το συγκεκριμένο κενό.

Πρώτο όνομα στη σχετική λίστα είναι εκείνο του Δημήτρη Κουρμπέλη για τον οποίο ενδιαφέρεται από τον περασμένο Δεκέμβριο, αλλά οι απαιτήσεις του Αστέρα Τρίπολης βάζουν… φρένο στη μεταγραφή. Αν και οι Αρκάδες δεν έχουν «πέσει», τις τελευταίες μέρες επικρατεί αισιοδοξία ότι θα καταφέρουν να κάνουν τον 21χρονο άσο δικό τους.

Παράλληλα, στο «κιτρινόμαυρο» ρεπορτάζ υπάρχουν τα ονόματα του Γρηγόρη Μάκου και του Σάββα Γκέντσογλου. Ο διεθνής χαφ φέρεται να επιθυμεί να φύγει από το κυπριακό πρωτάθλημα και, μάλιστα, έχει ρίξει γέφυρες για την επιστροφή του (δεσμεύεται με συμβόλαιο, αλλά υπάρχει φόρμουλα για να αποκτηθεί). Όσον αφορά τον Γκέντσογλου, τα πράγματα για εκείνον μοιάζουν να είναι πιο εύκολα, αφού η διοίκηση της Σαμπντόρια φέρεται να τον ενημέρωσε να βρει ομάδα.

Δεν πρέπει, όμως, να ξεχνάμε και τον Κώστα Κατσουράνη, ο οποίος όσο δεν συμφωνεί με κάποια ομάδα, θεωρείται πιθανό να ρίξει τις απαιτήσεις και θα γίνει περισσότερο διαλλακτικός σε αυτά που ζητάει. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: