Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Λουζόν: «Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο»

Έτοιμοι για μάχη στην Λεωφόρο στην Σταντάρ Λιέγης. Στη συνέντευξη Τύπου, ο Γκι Λουζόν τόνισε πως παρά τα αγωνιστικά προβλήματα οι παίκτες του θα κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Λουζόν: «Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο»
«Πονοκεφαλιάζει» λόγω των αγωνιστικών προβλημάτων που προέκυψαν στην αποστολή της Σταντάρ Λιέγης ο Γκι Λουζόν. Ο τεχνικός των Βέλγων, μιλώντας στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, στάθηκε στις δυσκολίες που καλείται να αντιμετωπίσει η ομάδα, η οποία όμως θα παλέψει για το καλύτερο απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Τέλος, τόνισε πως δεν τον εντυπωσίασαν οι «πράσινοι» στο πρώτο ματς, όμως παραδέχθηκε πως έχουν το προβάδισμα πλέον λόγω έδρας.

«Δεν θα έχουμε έναν μέσο που είναι σε θέση να παίξει και στα 90 λεπτά, αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα θα πρέπει να το διαχειριστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Υπάρχουν κι άλλοι παίκτες τραυματίες, αλλά το έχουμε λάβει υπόψη μας. Έχουμε εναλλακτικές λύσεις, ειδικά στη μεσαία γραμμή.

Βγάλαμε κάποια συμπεράσματα από το πρώτο παιχνίδι. Χρειαζόμαστε βελτίωση σε άμυνα και επίθεση, όμως έχουμε μάθει πράγματα που θα μας βοηθήσουν, αλλά δεν πρόκειται να τα δημοσιοποιήσουμε. Όσα προβλήματα κι αν έχουμε με τραυματίες και άρρωστους παίκτες, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο»,
είπε στην αρχική του τοποθέτηση.

Για την άποψή του σχετικά με τον Παναθηναϊκό: «Δεν μου έκανε εντύπωση ο Παναθηναϊκός. Ήξερα την ποιότητα και το ταλέντο των παικτών της ομάδας, ενώ, έχουν και το αβαντάζ της έδρας στο αυριανό ματς»

Δεν υπάρχουν σχόλια: